Tijana Milentijević u novu godinu ulazi solo, ali sa simpatijom: Otkriva da li želi da se uda u 2022!

02.01.2022

13:50

0

Bila je u medijima i zbog hitova, ali i zbog ljubavnih skandala

Tijana Milentijević u novu godinu ulazi solo, ali sa simpatijom: Otkriva da li želi da se uda u 2022!
dm_sat_ng_24112021_0008 - Copyright G.G./ATAImages

Tijana Milentijević, koja se u estradnim krugovima predstavlja kao Tijana eM, u 2022. godinu ući će i više nego zadovoljna. Iza sebe ostavlja još jedan hit, uspešnu američku turneju i pripreme za nove projekte. 

Na ljubavnom planu joj, kako se moglo videti, nisu baš cvetale ruže, ali se ne kaje. Kako je istakla u novogodišnjem intervjuu za 24sedam, iako će u novu godinu ući solo, ona ima simpatiju. Ono što nam je priznala jeste da li se nada da će se upravo to pretvoriti u ljubav za ceo život.

24sedam/Goran Sivački
 

Po kom događaju ćeš pamtiti 2021?

- Kao i svake godine, ima i loših i lepih stvari. Srećom, meni je u ovoj godini bilo više onih lepih i dobrih. Naravno, bilo je i loših trenutaka, ali se trudim da to ostavim iza sebe i da o tome ne razmišljam. Izdvojila bih što mi je pesma super prošla, ona mi je i obeležila godinu.

Kada se vratiš unazad, za koju godinu bi rekla da ti je bila najsrećnija, a za koju najtužnija u životu?

- Ajde da kažemo da mi je 2020. godina bila najsrećnija, tada sam se proslavila, pesma "Žena od sultana" je definitivno bila hit godine. A kada je najtužnija godina u pitanju, ne znam da li bih mogla da neku izdvojim, uglavnom bude to kada izgubim neku voljenu osobu. Za tri, četiri godine zaredom sam izgubila nekoliko članova porodice i to mi definitvno čini tu godinu najtužnijom.

ATAImages/ M.M.
 

Šta je ono što bi volela da si ostvarila ove godine, a nije ti se dalo?

- Pa to je uglavnom vezano za posao, volela bih da sam objavila još jednu pesmu, ali dobro, biće. Tu je i projekat "Soba za plakanje", to se nadam da će uskoro biti gotovo, tome se baš radujem. Kada je privatno u pitanju, ne mogu da kažem da za nečim žalim.

Da li bi volela da novu godinu započneš u naručju voljene osobe ili ipak solo?

- Pa solo (smeh). Ne bih žurila nigde, da se ponovo vezujem, volim i zaljubljujem, za sad mi je super da imam samo simpatiju (smeh).

24sedam/Goran Sivački
 

Ako bi se ta simpatija pretvorila u veliku ljubav, da li bi volela da staneš na "ludi kamen"?

- Mislim da je ipak još rano za to. Naravno, ja jedva čekam te stvari, ali za sve to ima vremena. Želim da se posvetim karijeri, sad je vreme da stvaram i da radim ono što volim, a za udaju i stvaranje porodice imam vremena. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike