Tuga! Glumici iznenada preminuo suprug dok je bila trudna i od tada mu stalno piše pisma

12.11.2021

10:52

0

Tek što je zatrudnela sa trećim detetom desila se tragedija, a ispričala je kako je reagovala tog kobnog dana

Tuga! Glumici iznenada preminuo suprug dok je bila trudna i od tada mu stalno piše pisma
profimedia-0378224742 - Copyright Profimedia

Glumica Nataša Mekelon doživela je veliku tragediju kada joj je preminuo suprug, i to dok je bila trudna treći put.

Naime, zvezdi serije "Kalifornikacija", u kojoj je igrala sa Dejvidom Duhovnim, poznatoj i po filmovima "Ronin" i "Solaris", nizali su se uspesi do te kobne noći kada joj se život okrenuo naglavačke.

U maju 1998. godine se udala za hirurga Martina Hirigojena sa kojim se zabavljala od svoje 16. godine. Dobili su sinove Teodora i Otisa, a kada im je treći sin Reks bio na putu, Martin je iznenada preminuo.

 

 

Njega je pronašao prijatelj, takođe lekar, pored kućnih vrata i odveo ga u bolnicu. Lekari su ga  bezuspešno reanimirali, a ustanovljeno je da je preminuo od srca. Nataša je bila sama kod kuće kada su joj javili da joj je suprug preminuo, a kasnije je ispričala kako je u tom trenutku reagovala.

– Uradila sam ono što obično viđamo u filmovima. Ispustila sam telefon i pala na kolena – rekla je ona stranim medijima.

Šest meseci kasnije glumica je rodila njihovog trećeg sina, što joj je dalo dodatnu snagu da se izbori sa tragedijom. Samo šest nedelja nakon porođaja vratila se poslu, svesna da je ona sada ta koja donosi novac u kuću.

Profimedia
 

Utehu je pronašla u pisanju pisama pokojnom suprugu, a neretko mu je pisala i svakog dana obaveštavajući ga o tome šta se dešava u njihovoj kući. To je prenela i na sinove, koji su s vremenom lakše počeli da se nose sa gubitkom oca, a pisma je prenela i u svoju knjigu koju je objavila 2010. godine.

Groblje na kom je Martin sahranjen nalazi se prekoputa njihove kuće. Nataša grob svog supruga vidi kroz prozor, a kako tvrdi, to je umiruje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike