Tozovac je tada došao u studio samo zbog mene! Maja Nikolić otkrila: Jedina sam s naše scene koja ima duet s njim, a i sa Luisom!

01.02.2021

21:33 >> 21:21

0

Retko ko se seća da je čuveni Predrag Živković tokom bogate karijere snimio i taj, uglavnom se spominju ona četiri dueta sa Silvanom Armenulić...

Tozovac je tada došao u studio samo zbog mene! Maja Nikolić otkrila: Jedina sam s naše scene koja ima duet s njim, a i sa Luisom!
Copyright Maja Nikolić ATAImages/Anotnio Ahel

Maja Nikolić istakla je kako je jedina pevačica s naših prostora kojoj je pošlo za rukom da „osvoji” velikog Tozovca. Naime, dobro je poznato da je Predrag Živković tokom svoje bogate karijere snimio četiri dueta i to sa Silvanom Armenulić, ali retko ko se seća da je i sa pevačicom Majom Nikolić 2010. objavio pesmu „Boem” i to za „Grand produkciju”.

– Tozovac je došao u Grandov studio samo zbog mene. Pesmu je napisao pokojni Rale Ćaić, koji je radio i „Zagrli me ti i oprosti mi”. I meni je takva čast, jer sam jedina pevačica na našoj muzičkoj sceni koja ima duet sa Tozovcem i sa Ljubišom Stojanovićem Luisom – pohvalila se gostujući u „Zvezde Granda Specijalu” Maja.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike