Davali su mu bakšiš od 2.000 evra, ali nije hteo da uzme! Pevač Boban Rajović o prijateljstvu sa glumcem

25.03.2021

09:07 >> 09:25

0

Milan Vasić otpevao je nekoliko pesama na rođendanu pevačevog sina, te je dobio pozamašanu sumu novca koju je vratio

Davali su mu bakšiš od 2.000 evra, ali nije hteo da uzme! Pevač Boban Rajović o prijateljstvu sa glumcem
Copyright Boban Rajović, Printscreen Instagram/rajovicboban

Glumac Milan Vasić i pevač Boban Rajović izuzetno su bliski prijatelji i njihovo dosadašnje druženje pratilo je mnogo anegdota.

Njih dvojica se obožavaju i imaju lepo mišljenje jedan o drugom, te je folker ispričao kako izgleda njihovo prijateljstvo.

– Milan je sjajan čovek, mnogo brižan, a to kažem zato što mi je puno puta ponudio, ne daj bože, ako mi treba neka pomoć, zaista je bio tu, tako da me je oduševio sa nekim njegovim ljudskim potezima i manirima. Ima sjajnu porodicu i mnogi bi pozavideli da imaju takve roditelje i takvu porodicu kao on, zaista sjajna porodica – ispričao je Boban Rajović u emisiji “Šok tok”, a zatim se nadovezao Vasić:

– Boban je divan dečko, mi smo kao iz različite branše i nekako smo se spojili u jednom kafiću, ljudskost je mnogo skupa i brzo se prepoznaje. Ako si dobar čovek, lako prepoznaš drugog dobrog čoveka. Mi smo se stvarno našli, on i ja, divan je čovek i družimo se često kad god možemo, i on je čovek koji hoće da pomogne, zato tom čoveku i treba pomoći – kaže Milan.

ATAImages/ Antonio Ahel

Glumac je pre nekoliko godina zapevao na proslavi 18. rođendana Bobanovog sina, a sada je ispričao da je tada dobio i bakšiš koji, međutim, nije hteo da uzme.

– Mislim da sam za tri pesme dobio preko 1.500 evra, ja mislim, zato što sam ja sve pare ostavio klavijaturisti, nisam izneo dinar od toga. Nikad ne uzimam pare, mislim i da je ružno da neko ko dođe kao gost i otpeva pesmu uzme novac muzičarima koji celo veče sviraju. Mislim da je bilo 1.500-2.000 evra, i ja sam to odmah dao klavijaturisti. Mogao je bar 50 evra da mi da, ali nema veze – našalio se glumac, pa dodao:

– Imali smo mi i žurke sa Bobanom kad je doveo ceo svoj bend, veliki bend, tamo gde smo izlazili, i napravimo žurku. Peva on, pevam ja, dođu neke njegove kolege i to stvarno bude kvalitetno veče.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike