Ispod majice nema ništa! Anastasija Ražnatović pozirala bez šminke i brushaltera (FOTO)

26.12.2021

12:59

1

Pevačica se snimala za pratioce na Instagramu u potpuno opuštenom izdanju

Ispod majice nema ništa! Anastasija Ražnatović pozirala bez šminke i brushaltera (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Pevačica Anastasija Ražnatović neretko se snima za pratioce na Instagramu u potpuno prirodnom izdanju, bez trunke šminke i modernih odevnih krpica. Naime, ona je pozirala u ležernom izdanju, a ono što su mnogi primetili i o čemu se naširoko priča, jeste to što pevačica ispod majice nije imala ništa.

Anastasija je bila u društvu drugarice, sedele su u stanu, na podu i snimale se. Ono što je bilo nemoguće ne primetiti jeste da pevačica ispod majice nije nosila brushalter, te nema sumnje da su mnogima popadale vilice kada su je ugledali.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
 

 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović i njen dečko Đorđe Kuljić kupila su stan u elitnom naselju na Dorćolu, a pevačica nedavno je otkrila da li imaju u planu i da svoju ljubav podignu na viši nivo.

- Ne znam kad će ta svadbena zvona, moram prvo da budem verena, tako da to morate njega da pitate. Polako idemo. Sad smo napravili taj veći korak, preselili smo se u novi stan. Uživamo i lepo nam je, ne žurimo nigde. Mladi smo i nek sve ide svojim tokom. Nemam sad potrebu da ti ozvaničavam papirom - rekla je ona jednom prilikom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike