Tanja Savić se posle svega pomirila sa suprugom? Sinove smo stavili na prvo mesto

05.12.2020

08:30

0

Autor: V. Tanacković

Izvor: Informer

Pevačica je nakon osam meseci borbe odlučila da pruži još jednu šansu svom braku

Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages /Antonio Ahel

Tanja Savić navodno je otkrila da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kojeg je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove sinove i odveo ih bez njenog znanja u Australiju.

– Tačno je da smo se Dušan i ja pomirli, i to prvenstveno zbog dece. Sinove smo stavili na prvo mesto jer smo shvatili da je za njih najbolje da odrastaju u Australiji – kazala je pevačica za Infomer i otkrila da se sada svakodnevno čuje sa decom.

anja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel

– Redovno se čujem sa sinovima. Maksim i Đorđe su presrećni kada se gledamo preko video-poziva. Drago mi je da je i Dušan to uvideo i sada mi dopušta da svakodnevno komuniciram sa sinovima preko njegovog telefona. Prošlo je već osam meseci kako se nismo uživo videli i zagrlili. Baš mi je teško bez njih i živim za dan kada ćemo svi biti zajedno. U Australiji je sada leto, pa moji dečaci često idu na plažu. Maksim i Đorđe su dobri đaci, najvažnije mi je da ih izvedem na pravi put. Tamo država dosta brine o građanima i zato je bolje da mi deca odrastaju u Australiji – navela je ona, pa zaključila:

– Jedva čekam da odem kod mojih. To sada, međutim, nije moguće zbog korone. U Australiji se ne piše svakog dana o virusu, tamo je drugačija situacija nego kod nas.

PROČITAJTE JOŠ:

Dado Glišić se skoro mesec dana bori sa simptomima korone: Mislio sam da ću biti dobro, ali i dalje nisam

Slavica Ćukteraš godinu dana posle razvoda otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom, pa progovorila o novoj ljubavi

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti