Snežana Đurišić uživa u skladnoj vezi sa Vanjom, a sada je otkrila da li će krunisati ljubav brakom

30.03.2021

21:58

0

Autor: D. Božović

Pevačica je godinama u ljubavi sa poznatim ginekologom i ponosna je na ono što imaju

Snežana Đurišić ATAImages/M. M.

Nakon smrti svog prvog supruga Slobodana Gvozdenovića, pevačica Snežana Đurišić je mirnu luku pronašla kraj ginekologa Vanje Miloševića sa kojim već godinama uživa u skladnoj vezi, a o njihovoj ljubavi se često pisalo u medijima.

Predstavnike medija je zanimalo da li će pevačica ovu ljubav sa Miloševićem krunisati i brakom, a Snežana je istakla da je ono što njih dvoje imaju mnogo bitnije od papira.

Snežana Đurišić ATAImages/Antonio Ahel

– To je moja privatnost. Jasno mi je da smo oboje javne ličnosti, ali granice postoje i ja ih neću preći. Mi smo odrasli, ostvareni ljudi, skladno funkcionišemo, i smatram da je to bitnije od papira – rekla je Snežana Đurišić za „Svet“.

Inače, pre dve godine u javnost je dospela informacija da se Đurišićka tajno udaje za poznatog ginekologa, međutim sve je bila lažna uzbuna. Naime, pevačica se tada oglasila i priznala da je nepoznata osoba u Vanjino i njeno ime objavila neistinitu informaciju o venčanju, kao i da je slučaj prijavljen policiji.

Podsetimo, Snežana nikada nije volela javno da komentariše svoj emotivni život, a jednom prilikom je izjavila da uživaju u vezi i da druge detalje ne želi da iznosi.

– Sramno je da se na ružan način priča o nekome ko se pristojno ponaša i ne radi ništa pogrešno. Vanja i ja smo odrasli ljudi i uživamo u vezi koja nikoga ne ugrožava i moja pristojnost, vaspitanje i uverenja mi ne dozvoljavaju da iznosim bilo šta više, niti želim – reklaje pevačica jednom prilikom za „Blic“.

Pročitajte još

Instalirajte našu aplikaciju iOS ili Android – 24sedam

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Povezane vesti