Asmin o prvom susretu s majkom Aneli Ahmić „u njenoj kući strave": Gole žene, vampiri, drakule... Propao sam u prizemlje, bila je neka rupa!

26.06.2024

22:25

0

Autor: M. G.

Otkrio i što u stvari njegova porodica nju nije prihvatila

Asmin o prvom susretu s majkom Aneli Ahmić „u njenoj kući strave": Gole žene, vampiri, drakule... Propao sam u prizemlje, bila je neka rupa!
Asmin Durdžić - Copyright Printscreen „Pitam za druga", Red TV

Prisećajući se prvog susreta s majkom Aneli Ahmić u Sarajevu tokom gostovanja u jednoj emisiji, Asmin Durdžić istakao je kako ona „živi kao veštica", te da najpre nije mogao da shvati gde je to u stvari ušao.

- Moja mama nikad nije pričala sa njenom, niti su se upoznale. Mi smo živeli u kr*s kombinaciji. Nije bilo da planiramo život. Kad sam je prvi put upoznao, Groficu, ušao sam u kuću u Sarajevu, propao sam sa prvog sprata u prizemlje, bila je neka rupa. Živi kao veštica, gole žene, vampiri, drakule, ja gledam gde sam ušao... Tad sam prvi put upoznao njenu mamu, u kući strave. Napravila mi je da jedem, bilo je tri centimetara prašine i nisam mogao da jedem, ispovraćao sam se. Tek sam tad shvatio kakva je Aneli devojka, bilo mi je žao i ona mi je rekla da je samo gledala da ode od kuće - objašnjavao je on u „Pitam za druga", pa dodao kako se bio sažalio; u tom momentu, inače, mala Nora bila je stara svega tri meseca.

Aneli Ahmić, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Tad sam se sažalio, Nora je već imala tri meseca. Tad su počele neke emocije da se stvaraju, više sam se vezao za Noru, ali sam shvatio da to nije žena za život. Njoj sam rekao: „Ajde nađi jednu lepu poruku da si mi poslala, dobićeš šta hoćeš", a ona kaže: „Evo, kad ćeš doći kući da podgrejem supu?" - kazao je onda on.

Durdžić se potom osvrnuo i na tvrdnje kako „njegovi Aneli nisu prihvatili jer nije umela da umesi pitu po njihovom ukusu". To je prilično oštro demantovao.

Aneli Ahmić, ATAImages/ M.M.
 

- Ona je psovala moju mamu, vređala je najstrašnije. Moja majka je operisana sedam puta, poslali smo joj ženu da čisti, a ona neće. Moja mama nije osoba da te pusti u kuhinju, hoće sve sama u svojoj kući. Ona je glupo izmislila da je nije prihvatila jer ne zna da mesi pitu, ja se hranim u restoranima, ne treba mi žena da mi kuva po ceo dan. Moja mama prihvati sve što ja prihvatim, ali ne može da prihvati nekog ko je hapšen za transfer novca - izjavio je on, inače siguran da će njegova bivša izabranica da „promeni ploču" pošto izađe iz „Zadruge 7 Elite" i složi se sa detaljima koje je iznosio.

- Aneli će kad izađe da ispriča istinu, kad vidi šta je krmača Sita uradila - oštar je bio Durdžić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike