„Ćerku treba sestri da dam..." Aneli Ahmić od muke razmatra i da li da se odrekne naslednice Nore: Sad sam van sebe!

23.06.2024

15:42

0

Autor: M. G.

Prekid trudnoće i te kako je ostavio traga

„Ćerku treba sestri da dam..." Aneli Ahmić od muke razmatra i da li da se odrekne naslednice Nore: Sad sam van sebe!
Aneli Ahmić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Aneli Ahmić, otkako je abortirala, u „Zadruzi 7 Eliti" sve svoje vreme provodi vidno uzenimrena. Tako, u nervnom rastrojstvu, došla je i do zaključka da je najgora na svetu, te da bi njena mezimica Nora trebalo od toga da se skloni.

Izjavila je i da bi joj najpametnije bilo da je ostavi svojoj sestri dok ona ne bude u stanju o samoj sebi da brine. Razne misli, naime, vrzmaju joj se po glavi.

 - Moja ćerka je i rođendan bila prinuđena da slavi bez mene. Mnogo mi sve ovo teško pada. Posle prekida trudnoće mi je organizam takav da ne mogu ni sama emocije da kontrolišem. Ne znam šta mi se dešava, imam utisak da sam najgora na svetu - počela je bila Aneli, pa je dodala:

Aneli Ahmić, Printscreen Zadruga Official
 

- I ćerku Noru treba da dam sestri da brine o njoj. Sigurna sam da bi bila sjajna, kao što i jeste, ja sam sada sva van sebe. Dok se ne dovedem u red i dok ne budem mogla da brinem o sebi, moram da nađem neko rešenje.

„Svetlo na kraju tunela" joj je, prema sopstvenom priznanju u rijaliti vili u Šimanovcima, to što se sezona šoua polako, ali sigurno privodi kraju.

„Strah me je osude..."

- Teši me to što se finale bliži, što ću da odem da grlim dete i porodicu, ali imam strah od osude. Svi će upirati prstom u mene, jer ceo svet zna šta sam uradila - otvorila je dušu Ahmićeva.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike