„Znam kako joj je..." Maja Marinković o abortusu Aneli Ahmić: Osula paljbu po Janjušu kao nikada do sad! (VIDEO)

22.06.2024

09:55

0

Autor: M. G.

U jednom trenutku, priznaje, videla je i sebe u ovoj zadrugarki

„Znam kako joj je..." Maja Marinković o abortusu Aneli Ahmić: Osula paljbu po Janjušu kao nikada do sad! (VIDEO)
Maja Marinković - Copyright Printscreen Zadruga Official

Maja Marinković još jednom je zauzela stranu Aneli Ahmić, iako je s njom u „Zadruzi 7 Eliti" imala ogromne sukobe. Kad se vratila s intervencije, odnosno kada je prekinula trudnoću, Maja je umalo i zaplakala pošto ju je videla.

Marka Janjuševića Janjuša je, pak, nazvala monstrumom, pa najavila i tužbu „za organizovani kriminal i tipovanje devojaka u rijalitiju kako na njegovo, tako i ime Janjuševićeve bivše supruge Ene".

- Majo, ti si osetila potrebu da zagrliš Aneli i poljubiš (je), pružila si joj i podršku - istakao je voditelj, na šta je Marinkovićeva odreagovala rečima:

Maja Marinković, Printscreen Zadruga Official
 

- Da, prišla sam joj, što je potpuno ljudski i normlano. Znam kako se oseća, ne treba niko da je osudi zbog abortusa. Meni je žao što moram da kažem da je ovo najbolja odluka, ali nigde budućnosti, nigde perspektive. Ona treba da misli na sebe i svoju budućnost. Naravno da će proći ovaj težak period, ali kada izađe verujem da će se oporaviti. Nijedna osoba u ovom trenutku ne može da joj sudi. Mi žene koje smo prošle kroz te stvari znamo kako je to.

- Da li si videla sebe u njoj? - upitao ju je potom Darko Tanasijević.

„Tu sam, šta god da joj zatreba..."

- Da, iskreno. Danas su mi zasuzile oči kada sam je videla. Šta god joj treba tu sam. Koje god konflikte da smo imale, sve je oprošteno. Kada se desi ovakva situacija ljudi sa kojima si imao konflikte budu najveća podrška - smatra ona, naglasivši potom kako je „isto sa istim čovekom prošla, a da on sad ustaje da brani bivšu ženu".

- Sve bi to moglo da ona nije donela odluku od samog starta - kazao je onda Janjuš.

Aneli Ahmić, Printscreen Zadruga Official
 

- On je jedini mogao da promeni situaciju. On je trebalo prethodnih dana da kaže da ne želi da abortira. To je trebalo da se desi, od prvog trenutka kada su saznali da je trudna. Ja sam bila peta, šesta nedelja kada sam to uradila. On njegovim postupcima nije dokazao da želi, džabe sada njegova priča. Njemu je svanulo kada je ona danas nažalost aboritrala. Jel ti treba Đedovićeva debata da bi prišao da pričaš sa njom? On je sve radio, vređao joj sestru, nju, a da ne zaboravimo nasrtaj na trudnu ženu. Jel on mislio da bi ja njega podržala? Ovo što je on uradio je monstruozno - oštra je bila ona.

- Šta sam uradio? - upitao je zadrugar zatim.

- Ne znam da li je on čovek monsutrum ili šta. Stiže tužba, jel ti veruješ to? Pa i ja ću tužiti nju i njega za organizovan kriminal i tipovanje devojaka u rijalitiju - kazala je onda ona.

- I tebe će da tuži, ali ti već imaš pet tužbi - nastavio je Janjuš.

„Oni su prevaranti!"

- Ja ću uzvratiti vrlo rado. Oni su prevaranti, sudeći po tome da je on doneo gaće od žene i miriše ih, pa kaže Đedoviću da li je Aneli neka nova žrtva? Pa sa vrata ide na nju. Naravno jer je on prošle godine bio nebitan, nemoj da se lažemo. Svesno je bio u priči ovde - sigurna je Maja.

Kako je još tekla rasprava saznajte na videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike