Aneli Ahmić otvorila dušu: Zbog jednog se gorko pokajala! (VIDEO)

19.06.2024

18:05

0

Autor: M. G.

Dok nije sve priznala za crnim stolom rijaliti vile, to ju je dugo kopkalo

Aneli Ahmić otvorila dušu: Zbog jednog se gorko pokajala! (VIDEO)
Aneli Ahmić - Copyright Printscreen Zadruga Official

Stanari poznate rijaliti vile u Šimanovcima danas su imali zadatak da pred svima ispričaju o koga smatraju da su se ogrešili, kao i da li postoji nešto zbog čega se kaju. Kada je voditelj dao reč Aneli Ahmić, ona se dotakla svoje drame s Miljanom Kulić, Lepim Mićom... Pa se osvrnula i na svog bivšeg dečka.

Po pitanju Marka Janjuševića Janjuša - smatra da je dala i 200 odsto sebe. Da je neko drugi bio na njenom mestu, veruje ona, lupao bi, skakao i lomio, a ona je samo ćutala.

- Aneli, o koga si se ti ogrešila? - upitao je Darko Tanasijević takmičarku „Zadruge 7 Elite", a ona mu je na to odgovorila:

„Kad to dođe na naplatu, bude mi krivo..."

Aneli Ahmić, Printscreen Zadruga Official
 

- Kajem se što nikada nisam slušala majku. Ne odnosi se samo na životne partnere, uvek kad mi je govorila, a ja nisam htela da je saslušam. Kasnije kad dođu te stvari na naplatu meni bude krivo. Kroz svoje veze sam dala sve od sebe, baš sam posvećena, uvek sebe žrtvujem. Ogrešila sam se o svog bivšeg partnera Vladana. Htela sam sebi da nađem lek zbog veze pre Vladana, bila sam slobodna, izlazila sam i sve to. Vladan je video da sam ja krenula drugim putem... Lagala sam, zezala sam ga, ogrešila sam se o njega, ali bila sam u tom nekom filmu zabave, ludila - objašnjavala je ona.

- O koga si se ogrešila u „Eliti"? - nastavio je onda Tanasijević s pitanjima.

- Pokajala sam se zbog svađe sa Miljanom. Svašta smo jedna drugoj rekle, mene je to stvarno dugo kopkalo. Onda prema Mići, on je uvek tu bio uz mene, to nije fer prema Mići, kada mu ja nekad kažem neke stvari u besu... - govorila je Ahmićeva koja, pak, ne bi rekla da se ogrešila i o Janjuša.

- Ne, dala sam sebe 200 odsto. Bila sam najbolja verzija, ja sam po prirodi drska, prgava, a sa njim u odnosu sam ćutala. Mislim da je neko na mom mestu da bi lupao, skakao i lomio... Duboko sam se pokajala što se tiče Miljane, to me je baš kopkalo - rekla je tada, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike