Aleksandra Nikolić stala na put glasinama, otkrila sve o odnosu sa Filipom Carem: Ćerka ga je promenila

10.06.2024

20:16

0

Svi zajedno će živeti u Hrvatskoj

Aleksandra Nikolić stala na put glasinama, otkrila sve o odnosu sa Filipom Carem: Ćerka ga je promenila
Filip Car i Aleksandra Nikolić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6" je pre mesec i po dana na svet donela ćerku, kojoj su Filip Car i ona dali ime Leona.

Kako kaže, ćerka ju je mnogo promenila i dala volju za životom, a u svemu joj trenutno najviše pomaže majka.

- Mama mi najviše pomaže, ona će je i razmaziti, vičem joj "Nemoj mama, posle ću ja imati probleme" , kaže da ne znam ništa. Mama je razmazila, ali se ne protivim jer dete treba da bude puno ljubavi. Ovo mi je najlepši deo mog života i ne ureklo se. Vidi se po meni da sam srećna i zadovoljna - kaže Aleksandra.

ATA Images/A.A.
Aleksandra Nikolić

Nedavno su se pojavile glasine da su Filip Car i ona ponovo u lošim odnosima, iako je trebalo da se preseli sa ćerkom kod njega, ali Aleksandra ističe da je sve u najboljem redu.

- U odličnom smo odnosu, dosta je uticala ćerkica. Sada smo dvoje odraslih ljudi i moramo da shvatimo ozbiljnost situacije, a to je da smo roditelji i da moramo novi život da usmerimo ka nekom pravom putu. Sad idem ja kod njega, da idem malo na primorje - kaže Aleksandra i otkriva kakav je Filip otkako je postao otac:

- Njega je promenila dosta ćerkica, kako ne. On je emotivan i stalno mi piše gde je, šta radi, kako je. Divan je. On kači samo ćerku na instagram i to nije lažno. Mnogi žive lažne živote, a kod njega je sve istina. Ništa mu ne zameram, a on meni nema šta. Ne živimo u prošlosti, niko ne živi u prošlosti, pa ni mi.

ATAImages/ M.M.
Aleksandra Nikolić i Filip Car

Ona je otkrila i da li će se konačno preseliti u Hrvatsku.

- Imam u planu da živimo zajedno, ali ne bih ništa da pričam pa sutradan nešto da se desi i to se poremeti ili da ne odem kada sam rekla da ću otići zbog papira. Završavamo papirologiju i oko toga dobijam ospice, kada treba da završim papire nema mi ništa gore. Ne bih ništa pričala, videćete sami. Živećemo zajedno u Hrvatskoj - zaključila je ona.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike