"Boli me, ne mogu više da izdržim!": Aleksandra Nikolić zbog ovoga ne može da doji ćerku

27.05.2024

19:56

0

Autor: M. J.

Oporavak od carskog reza joj je teško pao

"Boli me, ne mogu više da izdržim!": Aleksandra Nikolić zbog ovoga ne može da doji ćerku
Aleksandra Nikolić - Copyright ATA Images/A.A.

Aleksandra Nikolić je pre nešto više od mesec dana na svet donela ćerku Leonu koju je dobila iz veze sa Filipom Carem.

Kao što je i poznato, bivša rijaliti pobednica se porodila carskim rezom, a otvoreno je govorila i ovom kompleksnom oporavku.

Inače, malo je poznato da je ona pre nekoliko godina imala ozbiljne probleme sa implantima u grudima, zbog koga je morala i da napusti rijaliti. Prvi simptomi su joj bili sve jači bolovi, nakon čega je hitno napustila Belu kuću i potom su je operisali i zamenili joj silikone, te danas ne može da doji ćerku.

ATAImages/ A.A.
Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Boli me dojka, ne mogu više da izdržim! Loše mi je! Nek me ne dira više! Ne mogu! Loše se osećam! Ne diram nikoga, majke mi! Ne mogu da izdržim, boli me! Ne mogu ja ovo - vikala je Aleksandra tada.

Takođe, Aleksandra je rekla da je oporavak nakon carskog reza teži od oporavka nakon prirodnog porođaja, ali da je ovo bilo neminovno.

- Oporavak nakon carskog reza je mnogo teži. Da mogu da biram, prirodno bih se porodila, ali morao je taj hitni carski rez da se odradi. Oporavak jeste težak, ali u tom trenutku ništa ne osećaš. Sve ide kako treba, ali sam napravila grešku što sam nosila teško, pa me je rana bolela. Boli me i kičma, ali shvatam da će vremenom sve doći na svoje - rekla je Aleksandra.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike