Filip Car se vratio u Crikvenicu nedelju dana posle rođenja ćerke: Pokazao kako napreduju radovi u kući pred dolazak Aleks i Leone

24.04.2024

19:22

0

Uskoro će svi biti na okupu

Filip Car se vratio u Crikvenicu nedelju dana posle rođenja ćerke: Pokazao kako napreduju radovi u kući pred dolazak Aleks i Leone
Filip Car - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Aleksandra Nikolić se porodila pre sedam dana i na svet donela ćerku, kojoj su njen partner Filip Car i ona dali ime Leona.

Pre dva dana su Aleksandra i beba izašle iz porodilišta, a iako neraspoložen, Filip je bio i te kako ponosan tada što je došao po njih da ih vodi kući. Međutim, on se već sada vratio u svoje rodno mesto Crikvenicu. 

On je pokazao kako napreduju radovi u kući, a uskoro će mu se tu pridružiti Aleksandra i Leona, jer su doneli odluku da tamo žive. Car je pokazao da mu majstor namešta nosač za televizor, a ovo je samo jedna od sitnica koje će uraditi pred dolazak njegovih devojaka.

ATAImages/ A.A.
Filip Car i Aleksandra Nikolić

- Jedva čekam da ih vidim, sad mi malo više liči na mene, videćemo. Aleksandra je dobro podnela carski rez, sad ide kući na oporavak. Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking - rekao je Filip za Srbiju Danas nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike