Matoroj misteriozno sa računa nestalo šest miliona dinara: "Pričala je da joj vodi mamu na lečenje, a trošila na izlaske"

07.06.2024

13:25

0

Autor: M. J.

Ona i dalje uporno brani prijateljicu

Matoroj misteriozno sa računa nestalo šest miliona dinara: "Pričala je da joj vodi mamu na lečenje, a trošila na izlaske"
Matora i Angelina Stanojlović - Copyright Printscreen/YouTube/Pink.rs

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović ušle su u ovogodišnju "Elitu" kao supružnice, a potom su odlučile da stave tačku na svoju ljubav zbog optužbi na Anitin račun.

Međutim, strasti se među njima ne smiruju, te se i dalje povremeno svađaju, a sada je Anita napala Matoru zbog toga što je svoju karticu po ulasku u Belu kuću ostavila izvesnoj menadžerki Tamari.

Prema njenim rečima, menadžerka je zloupotrebila Matorino poverenje i novac sa kartice trošila na provod.

- Tamari se ostavlja njena kartica puna para da se plate računi. Mi izlazimo napolje, ostalo je nula dinara od šest miliona. Tamara joj je rekla da su to pare za kameru. Mi kada smo ušli na račun, videli smo da je 50.000 evra potrošeno na izlaske. Njih dve se štite da se to ne bi iznelo. Tamara je pričala da je Matorinu mamu vodila na lečenje, a to je laž, a Tamara je koristila. Ja sam bila tu - rekla je Anita.

ATAImages/ A.A.
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

Uprkos teškim optužbama, Matora je sigurna u to da je dotična nije prevarila.

- Šta je problem što sam dala karticu, napravila karticu otišli kod notara i da će pare da se vrate?! Nebitno, jesu potrošene, ali te pare će da se vrate. Nije me Tamara opljačkala - rekla je Matora, a Anita je dodala:

- Kakva ti je to drugarica kada kaže da ti je mami loše i da ide po lekove, a nije?! Ja mogu da pričam šta je skidano sa poda i po plafona u njenom stanu. Je l' dolazila policija po tebe?

Jovana je ovo demantovala i burno reagovala, te se po čitavom imanju čula njena vriska i histerija.

- Nikada u životu, tužba za ovo. Ti ćeš mene da pokopaš?! Ta žena, pričala mojoj mami, znala si da će doći do ovoga - urlala je Matora.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike