„Ne znam da li Matora to zna..." Đedović otkrio ogromnu tajnu vezanu za njenu svadbu s Anitom: Lepi Mića ostao u šoku! (VIDEO)

04.06.2024

12:10

0

Autor: M. G.

Nije mogao da veruje šta mu cimer iz rijaliti kuće govori

„Ne znam da li Matora to zna..." Đedović otkrio ogromnu tajnu vezanu za njenu svadbu s Anitom: Lepi Mića ostao u šoku! (VIDEO)
Marko Đedović - Copyright Printscreen Zadruga Official

Marko Đedović otvorio je dušu posle „Pretresa nedelje", pa ispričao Lepom Mići šta se dešavalo u njegovom stanu pošto je Jovana Tomić Matora odlučila da sa Anitom Stojanović stupi u brak. Kako je istakao u jednom momentu, nije siguran da li Matora za to zna ili ne, što je Mići bilo dodatno šokantno.

- Za Anitu i Matoru nisam imao pojma šta se dešava. Meni je Matora govorila kako ne može sa njom i da joj je ona katastrofa, jer je tako pričala meni u „Šiša baru" na intervjuima. Govorila je: „Neće mi je duša, ne mogu i džaba ti", kao, samo kad je pijana i tako je bilo do poslednja dva (intervjua), pa je rekla da joj prija njena pažnja. Napolju, pozvala me je i rekla: „U Amsterdamu pravim svadbu sa Anitom", ja sam nju (Anitu) od sramote otpratio sa Instagrama jer je pravila onu katastrofu. Sledeća informacije je da će svadba biti u Crnoj Gori i da li hoću da budem kum, a ja kao da sam pao sa Marsa... Spustio sam slušalicu; Ermina je došla kod mene tu noć, plakala i vrištala, a onda je došla i Matora, pa Tamara. One su tad uzele telefon i pisale jednoj osobi, ne mogu da kažem kojoj: „Top, svadba, a razvod u Zadruzi, malo da se zezamo". To su te osobe pisale trećoj osobi. Meni Matora to nikad nije rekla i ne znam da li ona to zna. Milan Milošević isto zna da su pisale da je to sprdnja - govorio je Marko.

Lepi Mića, Printscreen Zadruga Official
 

- Odakle njoj inspiracija da ovde nekog pet meseci ponižava, izađe napolje, a onda posle 20 dana da pravi svadbu? - upitao je onda Lepi Mića.

- Matora to meni nikad nije rekla. Niti je meni tako izgledalo. Znam Matoru, ona se zaljubi za petnaest dana, druže... - nadovezao se Marko.

- Matora nikad u životu nije bila bitnija. Ako ti nekoga j*beš samo kad si pijan, maltretiraš pet meseci, pa posle 20 dana ženih pošto-poto, pa šta se dešava tu, kralju, ja imam pravo da sumnjam na sve - vikao je onda Mića, a kako je još tekao razgovor sa zadrugarima pogledajte na snimku koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike