Miona priznala da je obmanjivala cimere u "Eliti", ali i publiku koja ih gleda! Mesecima je prozivali: Jeste, radili smo to

23.05.2024

11:15

0

Maske su počele da padaju

Miona priznala da je obmanjivala cimere u "Eliti", ali i publiku koja ih gleda! Mesecima je prozivali: Jeste, radili smo to
Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović - Copyright Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Miona Jovanović je mesecima u "Eliti" tvrdila da nije imala intimne odnose sa Nenadom Aleksićem Ša, a sada je priznala da je lagala kako svoje cimere, tako i javnost koja prati ovaj rijaliti.

Više puta su zadrugari iznosili da su videli Mionu i Ša da su bili intimni, ali je ona to uvek negirala, sve do protekle večeri.

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

- Nije nam jasno zašto kriješ seks sa Ša, kada javno radiš neke stvari koje ne vidimo kod drugih devojaka, da ti drži ruke na pozadini, da ti gura ruke? - glasilo je pitanje gledalaca upućeno Mioni.

- Okej, slažem se, imala sam seks - rekla je Miona.

- Ti napadaš druge devojke, a ti to radiš - rekao je Milan.

- Pa šta ako mi stavi ruku, meni nekada to smeta, nekada ne smeta. On treba da me mazi, on mi je dečko. Ja nikada nisam nikoga napadala - dodala je Miona.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Naravno, kako je bilo očekivano, neki od zadrugara su morali da iskomentarišu.

- Meni to nije šokantno, ja znam kada je Darko postavljao pitanja, oni su davali odgovore, a ja poznajem Ša, on je pokrivao. Ja nemam ništa protiv seksualnih odnosa, ali mi je folirantski kada lažeš. Meni je poštenije da priznaš, a sada je priznala ironično ili ne, priznala je - rekla je Maja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike