Kako Miljana Kulić opravdava sebe: Nemam ja dijagnozu, imam šizoafektivni poremećaj!

24.04.2024

16:03

0

Zadrugarka je sada sve objasnila

Kako Miljana Kulić opravdava sebe: Nemam ja dijagnozu, imam šizoafektivni poremećaj!
Miljana Kulić - Copyright Printscreen „Zadruga 7 Elita"

Miljana Kulić i Marko Đedović odavno su u sukobu, koji se ne smiruje u rijalitiju “Elita”.

Oni su nedavno bili i na suđenju, a Miljana je proglašena krivom za to što je vršila nasilje nad Đedovićem i nanela mu povredu glave. Svako od njih je, pak, imao svoju verziju priče šta se u sudnici desilo, a Miljana je sada objasnila zašto se ponaša ponekad agresivno u rijalitiju.

ATAImages/ M.M.
Miljana Kulić

- Ja nemam nikakvu dijagnozu, imam šizoafektivni poremećaj, pa kad mi neko vređa majku, psuje me, provocira, krenem da se branim - rekla je Miljana, pa počela da demonstrira.

- Beži, bre, šta sam ti ja uradio - vrisnuo je Đedović i sklanjao se od nje.

Podsetimo, Đedović je ranije izneo tvrdnje da je veštačenje psihijatra pokazalo da Miljana ima 17 šifara, za šta je rekao da će priložiti dokaz.

ATAImages/Antonio Ahel
Marko Đedović

- Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja - rekao je on nedavno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike