"Bila sam na sedativima 24 sata!" Jelena Golubović o ročištu sa tetkom - ovako sve preživljava

16.04.2024

22:14

0

Nije mogla da veruje da majka njene sestre želi stan bake Cake

"Bila sam na sedativima 24 sata!" Jelena Golubović o ročištu sa tetkom - ovako sve preživljava
Jelena Golubović - Copyright ATAImages/ A.A.

Jelena Golubović izvesno vreme ima velike probleme sa tetkom koja želi da joj oduzme stan u Karađorđevoj ulici, i zbog toga su na sudu.

Ročište između bivše rijaltii učesnice i njene tetke zbog stana koji je pripadao Jeleninoj baki Caki, danas je prošlo bez mnogo pomaka. Naime, ispred Palate pravde se pojavila samo jedna strana, odnosno Jelena sa majkom Cecom, koja je govorila za medije.

- Oni su izneli ono što su imali da kažu, mi imamo neke nove dokaze i odloženo je ročište za novembar. Druga strana mora da se upozna sa novim dokazima... - rekla je Ceca.

Sa druge strane, Jelena Golubović nije mogla da prisustvuje suđenju jer se vodi kao svedok.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena Golubović

 

- Ja sam samo svedok na sudu, pa nisam imala prava da budem uključena u proces, što je meni glupost. Ne radi se o krivičnom delu, nego o parnici, gde moja tetka traži ugovor o doživotnom izdržavanju, koji je napravljen na predlog moje majke - ispričala je Jelena.

"Moja tetka je slagala!"

Rediteljka je ispričala i kako uzima sedative i dalje zbog stresa koji doživljava.

- Van pameti mi je da tetka koja ima tri stana, između ostalog jedan stan koji je dobila od pokojnog muža, i sada želi ovaj. Mislim da stan oko kojeg se sporimo treba da dobije mama, a sada pričam o Božijoj pravdi, a ne o pravu. Zakon emocije ne zanima. Moja tetka je rekla kako je stan u Karađorđevoj ne zanima, slagala je. Jako me sve potresa, pred svako suđenje uzmem sedativ. Kad sam saznala da je tetka slagala, bila sam izbezumljena, a prethodno sam joj jako verovala. Prva dva, tri meseca kada sam saznala da tetka hoće stan, bukvalno sam bila na sedativima 24 sata. To je takav šok za mene, jer sam vezana za taj stan i to mesto - zaključila je Jelena, piše Kurir.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike