Oglasio se advokat Nenada Marinkovića Gastoza i otkrio detalje: Utvrđeno je da je imao 1,6 promila alkohola u krvi

16.04.2024

17:21

0

Autor: M. J.

Reper će uskoro biti deportovan za Srbiju

Oglasio se advokat Nenada Marinkovića Gastoza i otkrio detalje: Utvrđeno je da je imao 1,6 promila alkohola u krvi
Nenad Marinković Gastoz - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Reper Nenad Marinković Gastoz nedavno je priveden na Tajlandu zbog vožnje u nedozvoljenom stanju. Danima se spekulisalo da su kod njega pronađene nedozvoljene supstance, a sada se oglasio i reperov advokat, te potvrdio da nije reč o psihoaktivnim supstancama već o alkoholu.

- Nenad Marinković Gasttoz je usled upravljanja motociklom zaustavljen od strane pripadnika policije u Puketu, kojom prilikom je alkotestiran i utvrđeno je da ima 1,6 promila alkohola (više od dozvoljenog), iz kog razloga mu je prema određeno policijsko zadržavanje. Kada je priveden do prostorija policijske zgrade, uočio je da mu je istekla viza par dana pre tog događaja. Imajući u vidu to da su na Tajlandu novogodišnji praznici, te da državni organi ne rade tokom istih, biće zadržan do 17. aprila, kada se i očekuje njegova deportacija u Republiku Srbiju - rekao je on za Kurir.

Antonio Ahel/ATAImages
Nenad Marinković Gastoz

Podsetimo, prethodno se oglasio Gastozov otac Đuro, koji je otkrio neke detalje.

- Evo me tu sam, pijem pivo. Naravno da znam da mi je sin u zatvoru. Nažalost, ne mogu ništa da mu pomognem. Koliko znam nije ništa kriv, a ako se dokaže da je kriv na***aće. Upala je racija tamo gde je on bio i priveli su sve pa i njega. Popodne ću da pokušam da ga dobijem. Imam ja poseban broj telefona. Tamo mu je valjda i devojka, pa nemam šta da brinem - poručio on za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike