"Pikirao je da je Maja najjača karika": Taki Marinković otvoreno o novom zetu, pa pomenuo i svoju devojku

07.04.2024

22:56

0

Autor: M. J.

Janjušu zamera neke stvari

"Pikirao je da je Maja najjača karika": Taki Marinković otvoreno o novom zetu, pa pomenuo i svoju devojku
Radomir Marinković Taki - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Taki Marinković blagonaklono gleda na novu vezu njegove ćerke Maje. Naime, Marinkovićka je već neko vreme u ljubavi sa Stanislavom Krofakom, a za razliku od njenih prethodnih izbora, Taki priznaje da je Krofak bolji za njegovu ćerku.

- Nadam se da je dobar, mislim 80 posto sam za njih, 20 nisam. Očekujem da bude sve u najboljem redu, dobar je, fin i kulturan, Maja je srećna - rekao je Taki.

Ipak, i dalje nije siguran u iskrenost Stanislavovih emocija kada je reč o Maji.

ATAImages/M. M.
Taki i Maja Marinković

- On se izjasnio čim je ušao da ne želi da bude sa Mionom, oni su puno razgovarali, on je pikirao da je Maja najjača karika. Ne može to da se glumi kako je on mazi po kosi - dodao je Majin tata.

U "Eliti" je i starletin bivši dečko Marko Janjušević Janjuš, a Takiju se nisu dopali njegovi postupci prema njegovoj jedinici.

ATAImages/ Antonio Ahel
Taki i Maja Marinković

- Ona je stavila tačku, kada mu se desilo šta se desilo ona je prišla i pružila mu ruku, on je to posle iskoristio i pričao da ga ona muva.

Starletin otac je na kraju priznao i da je on emotivno srećan, kao i da je njegova devojka iz Bosne, ali ne želi mnogo da govori da se "ne bi izjalovilo".

Podsetimo, Taki je već komentarisao novu ćerkinu vezu, te priznao da mu jedna stvar smeta.

- Ona je imala loše izbore u rijalitiju, ali Stanislav je najbolji od svih. Dečko je sportista, vredan, radan, bori se za sebe i mislim da nije kao ovi drugi lezilebovići koje je Maja morala da izdržava. Nisam najsrećniji što je Hrvat, ali opet podržavam Majin izbor - opisao je Taki.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike