Taki Marinković presrećan zbog veze Maje i Stanislava: Konačno neko kome ne mora da plaća piće!

03.04.2024

18:42

0

Autor: M. J.

Njeni raniji izbori mu se nisu dopadali

Taki Marinković presrećan zbog veze Maje i Stanislava: Konačno neko kome ne mora da plaća piće!
Radomir Marinković Taki - Copyright ATAImages/ A.A.

Stanislav Korfak je u "Elitu" ušao kao bivši dečko Mione Jovanović, a svi su izgledi da će odatle izaći kao dečko Maje Marinković. 

Njih dvoje već danima ne mogu da sakriju emocije i osećanja, a o ovu vezu je komenatisao i njen otac Taki Marinković. Naime, Maja je tokom svojih učešća bila u vezama sa brojnim takmičarima, ali Taki uglavnom nije podržavao njene izbore. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Taki Marinković

Međutim, sada je situacija drugačija, te priznaje da ga je ćerka pozitivno iznenadila. 

- Hvala Bogu pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama, da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko, fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome, super se snalazi - rekao je Taki, pa dodao:

Printscreen Youtube/Zadruga
Maja Marinković i Stanislav Korfak

- Ipak, i on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu, pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu, super je dečko, skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija - zaključio je Marinković.

Podsetimo, Stanislav je biznismen iz Hrvatske, a u Elitu je ušao kao dečko koga je Miona Jovanović prevarila sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Iako se spekulisalo o tome da će svojim učešćem možda vratiti verenicu, izgleda da se to neće dogoditi. 

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike