„Kosa mi je sad pobelela, ostala sam i bez trepavica..." Radi Vasić nije lako, ali ne posustaje u borbi s opakom bolešću

07.04.2024

12:20

0

Autor: M. G.

Suprug Rade joj je, kaže, takođe loše i još uvek se nalazi u bolnici

„Kosa mi je sad pobelela, ostala sam i bez trepavica..." Radi Vasić nije lako, ali ne posustaje u borbi s opakom bolešću
Rada Vasić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bivša zadrugarka koja se proslavila i kao majka blizanaca Mike i Gibe, Rada Vasić, već mesecima se bori s opakom bolešću. Uključivši „lajv" na TikToku ispričala je kako se sada oseća - posle operacija, hemioterapija... Pa se i požalila na svoj izgled, ističući da preza od sopstvenog odraza u ogledalu.

- I dobro i loše sam. Bila sam jako bolesna. Imala sam pritisak... Primala sam jake hemioterapije. Nikome da ne da Bog šta sam prošla - kazala je bila ona, kojoj je kosa sad polako počela da raste, te Rada uviđa i dalje promene.

Rada Vasić, TikTok screenshot / rada_rade01
 

- Kosa mi je pobelela od terapije. Prvo je bila plava i sada je skroz bela - izjavila je, a onda dodala i:

- Ne smem još da se farbam. Rekli su mi da mogu da stavim kanu. Sve mi je bilo opalo, čak i trepavice. Plašim samu sebe kada se pogledam u ogledalo - objasnila je, pa otkrila i kako se oseća njen suprug Rade, koji se takođe bori za svoje zdravlje.

„Oba bubrega su mu otkazala!"

- Mužu mi nije bolje, još je u bolnici. Oba bubrega su mu otkazala - prokomentarisala je na pomenutoj društvenoj mreži Vasićka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike