Maja Marinković napušta "Elitu"! Svi šokirani nakon jedne fotografije

30.01.2024

13:25

0

Poslednja svađa sa Janjušem bila je žestoka

Maja Marinković napušta "Elitu"! Svi šokirani nakon jedne fotografije
Maja Marinković - Copyright ATAImages/M. M.

Maja Marinković i ove sezone je deo "Elite", rijalitija koji će uskoro napustiti, ako je verovati rečima njenog oca Radomira Marinkovića Takija, koji, prema pisanju medija, trenutno vodi njen profil na Instagramu.

- Maja uskoro napušta Elitu - piše na Insta storiju, koji je snimljen u automobilu. Maja se sve vreme smeška u kameru, njišući se uz pesmu repera Nućija, "Rajske kiše".

Printscreen/Instagram/majaamarinkovic
Maja Marinković

 

Pored nje je Taki, koji je takođe bio u dobrom raspoloženju, a snimak je nastao pre njenog ulaska u rijaliti. Mnogi korisnica mreža su šokirani i pitaju se šta se dešava sa starletom.

Printscreen/Instagram/majaamarinkovic
Taki Marinković

Marinkovićeva ovih dana nikako ne miruje unutar Bele kuće. Nedavno je imala ozbiljan sukob sa Aneli Ahmić, a više nije u dobrim odnosima sa bivšim partnerom Markom Janjuševićem Janjušem, koji joj je uputio salvu uvreda.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Janjušm Aneli Ahmić

 

- Nema napolju sa kim se nisi je*ala, sa svim oženjenim muškarcima. Po kojim ti pravima pričao o Aneli, bila si sa svakim oženjenim, svi redom košarkaši oženjeni su spavali sa tobom - rekao joj je Janjušević, a Maja nu nije ostala dužna, pa je oplela po njegovoj devojci.

- Ova tvoja ku*va ima kući dete, a tu radi svašta po rijalitiju, ja se nisam ni jednom je*ala ove sezone. Ona kao glumi žrtvu, hoće da joj uzmu dete, a je*ava se po rijalitiju, ti si kao prepodobna mati neka. Ja nisam kao ti da povraćam po žurci, a imam dete kod kuće. Janjuš je ovako skakao i za mene kad smo bili zajedno, to nije ništa novo, on bi uvek odbranio neodbranjivo - odbrusila je Maja.

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike