Milena Kačavenda zaplakala zbog majke: Slomila je nos i više nisu mogli da je probude

01.04.2024

11:46

0

Autor: M. J.

Sigurna je u to da ju je čula prilikom posete

Milena Kačavenda zaplakala zbog majke: Slomila je nos i više nisu mogli da je probude
Milena Kačavenda - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Milena Kačavenda nedavno je morala da napusti Belu kuću, nakon što se saznalo da joj je majka u lošem zdravstvenom stanju. Naime, ona je hitno prebačena u Zemunsku bolnicu, gde ju je pre par dana posetila ćerka Milena.

Mnoge je iznenadilo kako je Kačavenda smogla snage da se vrati u Elitu, ali to je bila želja njene majke.

- Lekar je sve rekao, ja ne mogu ništa da uradim. Lakše mi je što sam ovde. Deca su mi stabilno, a ona pa bori se. Ovde sam izopštena iz svih situacija, a znam da bi ona volela da budem jaka i da budem ovde da nastavim i zato sam ovde - rekla je Milena sa suzama u očima, pa nastavila:

ATAImages/Antonio Ahel
Milena Kačavenda

- Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gde si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u Elitu, ona je mene podržala da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde ja to znam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se - rekla je Milena.

Majka rijaliti učesnice se već duže vreme nalazi u komi, što je posledica udarca prilikom pada, ali Kačavenda je sigurna u to da ju je čula kada je posetila.

- Njoj je sutra rođendan, jubilarnih 70. Imala sam plan kako da joj čestitam, a sada ne znam.. - rekla je Darku, pa dodala:

Printscreen/YouTube/Novo jutro
Milena Kačavenda

- Ona je bila u bolnici jer joj se zapupio sistem za dijalizu. To je lokalna intervencija, međutim ona je taj dan pala, slomila je nos. Lekar mi je rekao šta se desilo, desilo se to da nisu mogli da je probude, kada je urađen skener video se hematom i tromb od udarca. Ja kada sam je videla, zahvalila sam joj se za sve. Ona je uvek davala savete, glava gore, gazi... Rekla sam joj da mi je žao što nisam bila tu kraj nje... Zahvalila sam joj se... Rekla sam joj, to je onaj najteži trenutak , rekla sam joj ako možeš izbori se, ako ne putuj mirno, mi ćemo biti dobro. Znam da ne bi volela da vegetira, ona je živela kao gospođa, znam da bi tako volela i da ode. Verujem da me čula, znam šta mi je rekla. Znam da bi mi rekla da se vratim ovde i da budem jaka - dodala je Milena sa suzama u očima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike