Maja Marinković kao maloletna bila u vezi sa robijašem: Šokantni detalji veze od tri godine!

28.03.2024

08:47

0

Autor: N. M.

Ona se poverila Stanislavu Krofaku, a onda pomenula Filipa Cara

Maja Marinković kao maloletna bila u vezi sa robijašem: Šokantni detalji veze od tri godine!
Maja Marinković - Copyright ATAImages/M. P.

Kontroverzna starleta Maja Marinković nastavlja da šokira u rijalitiju, a kako je trenutno u izolaciji sa Stanislavom Krofakom, otkrila je pred kamerama šokantne detalje iz svog ljubavnog života.

Maja je ispričala da je imala dečka sa kojim je bila u vezi kao maloletna, a koji je bio u zatvoru. Međutim, pomenula je kasnije i Filipa Cara.

- Imala sam 17 godina i zaljubim se u njega. Vidi, odlepim, ali je bio mnogo problematičan. Ja kažem tati: "Imam dečka u zatvoru", tri godine sam ja njemu slala pakete, išla u posete. On izađe, ja ga sačekam, zamisli, imala 20 godina, tako nešto... I posle par meseci kraj. Retko ko to ceni, kapiraš, a treba - poručila je starleta, a onda su se nasmejali kada je Stanislav aludirao na to da će da idu zajedno u Crikvenicu. To je navelo Marinkovićevu da otkrije još detalja.

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Stanislav Krofak i Maja Marinković

I mene je Bog pogledao što se to tako desilo. Veruj mi, da je ostalo, bio bi pakao. Bili smo dobri prijatelji 10 meseci i on je bio uz mene kada mi je bilo teško (abortus) i ja se zaljubim, zavolim ga mnogo. Kupio me je kao čovek...To je početna faza depresije - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike