"Ša ne treba da se izvinjava Stanislavu!": Otac repera o skandalu u Eliti, pa otkrio šta misli koliko će opstati veza sa Mionom

09.03.2024

22:58

0

Autor: M. J.

U potpunosti podržava sina

"Ša ne treba da se izvinjava Stanislavu!": Otac repera o skandalu u Eliti, pa otkrio šta misli koliko će opstati veza sa Mionom
Nenad Aleksić Ša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Zoran Aleksić Kiza, otac Nenada Aleksića Ša, oglasio se nakon što je sinoć u Elitu ušao Stanislav Krofak, inače bivši verenik reperove devojke Mione Jovanović.

- Žao mi je što se sada mnogo uzdiže taj lik, a ponosan sam što se Nenad drži svog stava i što se sada vidi ko mu je tamo glumatao drugara. Sada je ovaj divan, meni je jedino bitno da Nenad ostane ovako odlučan i sa pravom nepoverljiv. Izvinjavam se, ali ovako mi nije okej da komentarišem. A za njihov opstanak vreme će brzo pokazati, prognozer nikada nisam bio - istakao je Kiza.

Printscreen „Premijera - Vikend specijal"
Zoran Aleksić Kiza

Stanislav je odmah po ulasku rekao da želi da raščisti sa Ša zbog grubih reči koje mu je uputio, ali njegov otac smatra da ne treba da mu se izvinjava.

- Naravno da ne treba da se izvinjava, kada mu on to onako traži, a usput mu je napolju pretio - dodao je Kiza.

ATAImages/ A.A.
Nenad Aleksić Ša

Veruje u iskrene namere svog sina i u potpunosti ga podržava u svemu.

- Nenad je uvek iskren i njegove reakcije su takve da ne razmišlja šta će ko da misli, ne kalkuliše, sada se tako oseća i daj bože da ostane tako... I sve je sinoć jasno rekao, tako da se u potpunosti sa njim slažem - zaključio je Aleksić.

(Pink.rs)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike