„Izudarao me je u trudnoći, uzeo pasoš, a tek me s njim čekaju problemi!" Aneli Ahmić kroz suze o Asminu: Ni Staniju nije zaobišla! (VIDEO)

24.02.2024

13:50

0

Autor: M. G.

Sve o čemu razmišlja je njeno dete i da li će se on nje odreći ili neće

„Izudarao me je u trudnoći, uzeo pasoš, a tek me s njim čekaju problemi!" Aneli Ahmić kroz suze o Asminu: Ni Staniju nije zaobišla! (VIDEO)
Aneli Ahmić - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Aneli Ahmić završila je u suzama za vreme „Pitanja novinara" u „Zadruzi 7 Eliti" govoreći o Asminu Durdžiću, te neprijatnostima koje je od njega, tvrdi, doživela, ali i onima što je tek čekaju.

- Kako bi reagovala kada bi saznala da se oglasio Nikica, suprug tvoje sestre i rekao mnogo toga, između ostalog da je on lično svedočio kada te je Amsin pretukao, da si bio sva raščerupana i krvavog nosa... ? - pitao ju je Darko Tanasijević, na šta je ona imala opširan odgovor.

„Bila sam šesti, sedmi mesec trudnoće..."

- Jeste, u tom momentu je Nikica bio kod nas, živeo je kod nas. Nikica je živeo kod nas u porodičnoj kući. Tad je bila zima, Nikica je došao da radi gore. On je radio, Asminu je vodio te poslove i Nikica je u tom momentu, kada sam imala uvid u njegov laptop, kada je jedna osoba poslala poruke njemu, nestajuće, on se dopisivao na telefonu, a ja sam čitala poruke sa laptopa. Čitala te poruke, Asmin je to skontao; kako su dolazile te prepiske, ne mogu ti opisati moj osećaj, poruke su bile ljubavne sa bivšom devojkom, ona je njemu rekla da će poslati meni. Skapirao je i pozvao me, počela sam da mu govorim to, on je doleteo u roku od 10 minuta - počela je Aneli, pa dodala:

Aneli Ahmić, Printscreen „Zadruga Official"
 

- Krenula je svađa, on je mene izudarao, bila sam šesti, sedmi mesec, on je mene udarao. Otišla sam po Nikicu na gradilište, sela sam u auto takva, on je meni uzeo pasoš, ali ga je Asmin uzeo. Moj brat ga je pozvao, pola se stvari ni ne sećam kako je tačno bilo, bila sam se prepala da će se nešto desiti sa Norom, stomak me boleo, videla sam krv. Nikica me sprečavao da idem na put, molio me da se smirim, Asmin je bio primoran da mi vrati pasoš. Znao je da ću otići posle toga što se desilo, ja sam tražila pasoš, ali ga je on sakrio. Nikica je na sve načine pokušao da me spreči, ali ja sam sela u kola takva i otišla do Zagreba, ona je mene pokušavala da smiri, moja drugarica - nabrajala je.

- Rekla si da si psihički umorna, da razmišljaš o porodici? - dodao je onda Darko.

- Motaju mi se razne priče, ne bih govorila o tome. Znam da moja porodica prolazi pakao, znam da mi majka najgore prolazi, jer znam kako reaguje, žena je bolesna, šećeraš, ima problema. Mogu samo da pretpostavim u kojem je majka stanju, a da ne govorim o Siti koju bitku vodi, imala je težak život, ona je žena vuk. I mom bratu mogu misliti koliko je teško - istakla je onda, pa je nastavila o tome šta misli da je očekuje pošto izađe iz „Elite".

- Očekuju me veliki problemi. Moram dva dana da se naspavam. Prvo što ću reći je majci i sestri da mi ništa ne govore. Hoću dva dana da se naspavam, pa onda sve da pogledam. Čekaju me veliki problemi, moram da vidim da li će se odreći deteta, da li moram da joj menjam papire - objašnjavala je, pa odgovorila i na pitanje šta misli o Staniji Dobrojević i Asminu Durdžiću.

„Možda su u nekom dogovoru!"

- Ako njih dvoje nisu zajedno... Po meni nijedna normalna osoba ne bi mogla da dopusti jednom čoveku da takve stvari on i njegova porodica iznose o meni i o mojoj ćerkici. Onda da dopusti svom budućem suprugu da objavi svoj po*no snimak. Možda su oni u nekom dogovoru da se drže zajedno, ne bi li oprali nju - kazala je, između ostalog, pa naglasila:

- Svi su znali da ja gore živim i da sam njegova žena kao i da ima dete sa mnom. Mi smo non-stop snimali TikTokove, zezali smo se, tako da su sve žene sa kojima se on dopisivao verovatno mene i pratile, čak sam posumnjala da su i te njegove ljubavnice, moguće da su i one, objavile taj snimak. Kakav je on monstrum kada koristi te žene i snima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike