"Što si tako šokiran, kao da je komšijsko dete!" Asmin Durdžić sumnja da je ćerka njegova, a evo šta kaže o Anelinoj prošlosti

24.01.2024

23:21

0

Nimalo mu nije bilo svejedno kad je čuo za njenu kriminalnu prošlost

"Što si tako šokiran, kao da je komšijsko dete!" Asmin Durdžić sumnja da je ćerka njegova, a evo šta kaže o Anelinoj prošlosti
Asmin Durdžić - Copyright Printscreen/Youtube/HYPE TV

Asmin Durdžić privlači pažnju medija od prvog dana "Elite", iako nije učesnik ovog formata.

Naime, mnoge je intrigirao njegov odnos sa rijaliti učesnicom Aneli Ahmić, sa kojom ima ćerku.

S obzirom na to da iznosi šokantne navode o Aneli, sada je upitan da li postoje loše majke.

- Kad bih rekao da ima loših mama to bi bila gruba reč, ja u javnosti opet moram da pazim kako se izražavam. Zavisi kako ko gleda, jedna mama ne može da bude dobra mama ako ostavi dete samo na deset meseci na primer - započeo je Durdžić, pa dodao:

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Asmin Durdžić

 

 - To ne radi dobra mama. Dobra mama ne može otići pet-šest dana na after gde pije alkohol, a ima malo dete kući. To su verovatno loše mame.

. -Onda već govoriš o svojoj bivšoj supruzi?- glasilo je pitanje voditelja.

- I njoj, ali ima ih mnogo. Danas su drugačija vremena, šta je nekada bilo nenormalno danas je nažalost normalno - odgovorio je Asmin, a dotakao se i ćerke koju mu je rodila Aneli.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aneli Ahmić

 

- Boli me kad mislim na to dete, koje je malo, sad će da napuni tri godine. Ti kao normalan čovek shvatiš da nema nikakvu budućnost sa majkom. Kada ti poznaješ tu ženu, njenu majku i sestru, shvatiš da ono nema uopšte lepu budućnost. Njoj je sve ostalo bitnije od deteta - izjavio je on i dodao:

- Dete nosi moje prezime, priznao sam ga odmah, naravno. Mi se posvađamo, ona mi šalje glasovne poruke, plače dosta. Ja joj nešto pošaljem da je smirim, jer je ona jako loše psihički. Odmah kreće sa prozivanjem moje porodice. Poznajemo se tri godine, za to vreme šest do osam meseci bili smo pod istim krovom.

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Asmin Durdžić

 

- Nisam bio nešto srećan. To mogu razumeti samo muškarci koji su u mojoj situaciji, a ne žene. Kad praviš dete, to radiš svesno, planiraš ceo život da provedeš sa tom ženom što će ga roditi. Kad se dete rodi, to je posebno, bude ti drago. Međutim, ti kad znaš da sa tom ženom nemaš budućnost, a ona ti rodi dete, to nije to. S jedne strane bio sam srećan, a sa druge pakao. Kad sam prvi put video tu malu, ona me je pitala: "Što si tako šokiran, kao da je komšijsko dete".  Nisam hteo da joj kažem šta tačno mislim, nego sam rekao da mi je toliko drago da sam u šoku - ispričao je Asmin pa se dotakao prošlosti Aneli Ahmić.

ATAImages/Antonio Ahel/Instagram/asmin
Asmin Durdžić, Aneli Ahmić

 

- Bio sam između sreće i pakla, ali je više bilo pakla. Pre toga imali smo jake svaše. Ona je bila hapšena zbog tih kofera, sve sam saznao o njoj kad je bila u sedmom mesecu trudnoće. Saznao sam da je prenosila kofere od opasnog klana u Nemačkoj koji sarađuje sa klanom u Crnoj Gori, da je te pare ukrala, milion evra je bilo u koferu, sve je to radila sa bivšim momkom. Još više stvari sam sada saznao. Bio sam šokiran, to su ljudi koji su bili opasni, da nisu ne bi bilo toliko para. Pošto sam bio u vezi sa Aneli, pomislio sam da će oni da se svete. Sigurno se neće svetiti jednoj devojci nego meni, da porazgovaraju sa mnom, da rešimo problem. Prolazilo me je sto stvari kroz glavu. Bio sam tu zbog ćerke, da pomognem Aneli, nisam bežao od situacije. Naravno da volim ćerku, kako da je ne volim - zaključio je Durdžić u emisiji Pretres.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike