Ko je novi dečko Miljane Kulić? Ušao sa verenicom u "Elitu", dve žene su pokušale da ga ubiju, ženio se zbog papira

14.02.2024

10:47

0

Pratile su ga razne priče, a na popularnu Nišlijku je odavno bacio oko

Ko je novi dečko Miljane Kulić? Ušao sa verenicom u "Elitu", dve žene su pokušale da ga ubiju, ženio se zbog papira
Darijan Radumirović i Miljana Kulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miljana Kulić, poznata rijaliti zvezda, započela je tokom protekle noći vezu sa Darijanom Radomirovićem, sa kojim se strasno ljubila, želeći tako da mu se zahvali na poklonima koje joj je dao za Dan zaljubljenih.

Darijanovo ime i nismo toliko mogli da pročitamo na domaćim portalima niti da čujemo mnogo šta o njemu, pa mnogi ni ne znaju ko je on. Uz Miljanu će se, nema sumnje, proslaviti.

Ko je Darijan Radomirović

Darijan je u "Elitu" ušao kao zauzet muškarac, tačnije kao verenik Snežane Jovičić. 

Njegov privatni život je i te kako bio turbulentan, pa je čak tada otkrio da su dve žene pokušale da ga ubiju.

- Imam veoma komplikovan ljubavni život. Oženio sam se za papire. Grčke. Mislio sam da je ljubav, ali to nije bilo to. Imam prokletstvo sa ljubomornim ženama. Dve su pokušale da me ubiju - rekao je Darijan, pa dodao:

- Bilo je svega, to je bio veliki horor, ja sam rešio da pomognem ljubomornoj osobi i bio sam uz nju sve vreme, ali nije vredelo. Bio sam non-stop u stanu, živeo na balkonu, jer nisam izlazio, i onda je ona mene optužila da sam gledao žene sa balkona, ali na kraju me je gurnula sa terase, ali sam preživeo. Bio sam i trovan, nije mi bilo dobro - otkrio je Darijan.

Kako se zaljubio u Miljanu

Nakon nekoliko meseci učešća u "Eliti", Darijan je raskinuo sa svojom verenicom, a nedugo potom su već počele da se vide varnice između Miljane i njega.

Neposredno pred početak jedne od emisija u "Eliti", njih dvoje su sedeli u vešeraju,  te mu je ona tom prilikom otkrila da joj je njena numerološkinja rekla pred ulazak u rijaliti da će da upozna novog dečka, čije će ime početi na slovo "D", koji će je ceniti i poštovati i koji se, kako je tada rekla, bavi ugostiteljstvom, što je ona odmah povezala sa Darijanom, jer sve karakteristike upravo odgovaraju njemu.

Kada je Miljana diskvalifikovana, Darijan nije skrivao da je tužan, te da bi voleo da se ona vrati kako bi je bolje upoznao.

Kada se Miljana vratila, on joj je rekao da ga je "bacila na kolena" svojim izgledom i stavom da je spremna da sa njim uplovi u romansu. 

To se sada i desilo, a kako će njihova ljubav teći, pokazaće vreme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike