„Sad kažem Velikom šefu, produkciji..." Janjuš otkriva šta će da uradi čim napusti rijaliti imanje u Šimanovcima!

13.02.2024

17:20

0

Autor: M. G.

Rešio da stvari uzme u svoje ruke

„Sad kažem Velikom šefu, produkciji..." Janjuš otkriva šta će da uradi čim napusti rijaliti imanje u Šimanovcima!
Marko Janjušević Janjuš - Copyright ATAImages/M. M.

Marko Janjušević Janjuš nedavno se vratio u Belu kuću „Zadruge" iz rodnog Prijepolja, gde je bio otputovao ne bi li s porodicom dao četrdeset dana pokojnom bratu Mihailu. Tokom protekle noći, zahvalio se svima iz „Elite" što imaju obzira, posebno kada je njegovo prihičko stanje u pitanju, posle svega. 

Međutim, ubrzo zatim mnoge je zatekao obrativši se spoljnom svetu, te rekavši da planira još jedan izlazak iz rijaliti vile zbog izvsnih spornih poruka koje planira da uz pomoć produkcije preda nadležnima. 

„Sve sam slikao!

Marko Janjušević Janjuš, Antonio Ahel/ATAImages
 

- Sutra ću izaći, tražiću da se sve poruke... Sad kažem Velikom šefu i produkciji da ću izaći i da te poruke odu tamo gde treba da odu, da se predaju gde treba da se predaju, jer sam ih slikao. Slikao sam i o kom profilu se radi. Obavestiće se ono odeljenje za tehnološki kriminal. Moj profil će se baviti tim porukama, sve ću da slikam - govorio je zadrugar. 

Inače, Janjuš je još pre neki dan ostavio i javnost bez reči pošto je u razgovoru s jednim od voditelja šoua, Darkom Tanasijevićem, ispričao kako se njegova nekadašnja supruga Ena viđala s bivšim zadrugarima, pa onda i da više taštu voli nego nju, majku njegove ćerke Krune. 

Ena i Marko Janjušević Janjuš, Printscreen/Instagram
 

- Zamisli kad bi se to desilo, ona se nikad nije oglasila, mislim da se viđala samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom, jer ih je gotivila posle prve sezone. Možda se videla sa još jednom, dve osobe. Zamisli to ludilo. Jednu izjavu nisu dali, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada... - otvorio je bio dušu on, pa dodao:

Marko Janjušević Janjuš, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobro, samo zbog deteta, za ostalo je boli pi*ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima. Ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom - objašnjavao je Janjuš

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike