"Stizale su nam poruke da se nekima život ugasio": Neca išao na operaciju smanjenja želuca, njegov brat sad otkrio nove detalje

06.02.2024

22:27

0

Plašili su se za njega, nije im bilo svejedno

"Stizale su nam poruke da se nekima život ugasio": Neca išao na operaciju smanjenja želuca, njegov brat sad otkrio nove detalje
Peca i Neca Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nenad Neca Lazić, nekadašnji zadrugar, nedavno je bio na operaciji smanjenja želuca u Turskoj. 

On se vratio u Srbiju, trenutno se oporavlja, a njegov brat Peca je otkrio sve detalje kroz šta su zbog Nece prošli njegova porodica i on. 

ATAImages/Antonio Ahel
Nenad Lazić Neca

- On je bio pun pozitivne energije pred samu operaciju. Kako se podrvrgao tom zahvatu, stizale su neke poruke kako je nekima život ugašen jer su otišli pod nož, ali ipak postoji razlog zbog čega se sve to desilo. Verovatno nešto nije odrađeno kako valja - kazao je Peca u emisiji "Pitam za druga" i dodao:

- On je jako hrabar, samo se prekrstio pred operaciju i sve je dobro prošlo. Više doktora ga je operisalo, nije imao neke poteškoće. Nekima nije jasno kako se tako brzo operisao i vratio u Srbiju. On se ne bi vratio da sve nije prošlo u najboljem redu. Izbegava sad hranu. Ima svoju terapiju, poštuje sve i radi onako kako su mu rekli. On se jeste operisao, ali je jako važno da on istraje u nameri da bude disciplinovan.

ATAImages/Antonio Ahel
Peca i Neca Lazić

Lazić je, inače, izdvojio 4.500 evra za ovu intervenciju, a kako je rekao, bio je jako lenj da oslabi na prirodan način.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike