„Posle četiri sata se probudio!" Peca otkriva kako mu je sada brat, kom se nakon operacije u Turskoj slošilo (FOTO)

01.02.2024

08:15

0

Autor: M. G.

Lazić je tamo otišao na smanjenje želuca

„Posle četiri sata se probudio!" Peca otkriva kako mu je sada brat, kom se nakon operacije u Turskoj slošilo (FOTO)
Nenad Lazić Neca - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnji zadrugar Nenad Lazić Neca bio je na operaciji smanjenja želuca prethodnog dana. Zahvat je obavljen u Turskoj, a nakon istog, na društvenim mrežama ispričao je fanovima kako oseća bolove, kao i mučninu.

Sada, njegov brat Predrag pokazao je kako Neca sada izgleda, te da mu se stanje značajno poboljšalo.

- Moj debeljko se uspešno operisao. Ovo je slika koju mi je tata poslao, kada se nakon četiri sata probudio. Šetao je malo, ali anestezija još uvek traje, pa mu je malo teško. Biće sve okej, bato, bićeš bolji frajer od mene u budućnosti - poručio mu je Peca putem društvene mreže „Instagram", što je svakako privuklo ogromnu pažnju njihovih fanova i uklonilo im brige.

Nenad Lazić Neca, Instagram screenshot / iampecaa
 

Podsetimo, Lazić je posle zahvata istakao:

- Danas sam se operisao, proces oporavljanja kreće. Malo mi je muka i boli me stomak. Anestezija još deluje... Biće sve okej. Volim vas.

Dotad, takođe, o govoto svakom svom koraku obaveštavao je javnost.

Neca i Peca, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Pozdrav, dragi moji, evo me sad na gejtu, čekamo avion za Tursku. Iskreno, nemam tremu, da vam kažem. Potpuno sam opušten. Mislio sam da će da bude gora atmosfera kada se budem pojavio na aerodromu. Tu su i ljudi koji idu sa mnom isto na operaciju. Pružite mi podršku, a naravno, ja ću vas o svemu obaveštavati i videćete da će sve da bude u redu. Javljam vam sve. Budite jaki za mene - govorio je on.

- Ovo jeste jedna teška odluka. Odlučio sam da tako mora da bude. Mora, zbog mog zdravlja. Želim da budem mnogo sigurniji u sebe, želim da ostvarim sve ono o čemu sanjam - objašnjavao je dalje na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike