"Ženo, bre, otvorena si!" Tara Simov opisala dramu par meseci pre porođaja! Imala visokorizičnu trudnoću: Ne smeš da dišeš!

05.02.2024

08:31

0

Sa nevenčanim suprugom nije planirala dete, a kako kaže, abortus nije dolazio u obzir

"Ženo, bre, otvorena si!" Tara Simov opisala dramu par meseci pre porođaja! Imala visokorizičnu trudnoću: Ne smeš da dišeš!
Tara Simov - Copyright Printscreen/Youtube/HYPE TV

Tara Simov promenila je život iz korena posle rijalitija, pa se posvetila porodičnom životu i majčinstvu. Živi u vanbračnoj zajednici sa izvesnim Danilom Raičevićem, kome je podarila sina Nikolaja.

Bivša učesnica "Zadruge" imala je visokorizičnu trudnoću, ali je bila dosta opuštena, kako je objasnila. Tara je bila veoma hrabra sve da iznese, štaviše osećala se veoma opušteno uprkos komplikacijama. Naime, Nikolaj je na svet došao u julu 2023. godine, a Simova je u aprilu, na dan svog rođendana, bila u opasnoj situaciji.

- Kada se Piki rodio (tako ga zovem), to je bio najlepši dan u našim životima. Neko ludilo me vodilo kroz trudnoću, a što se porođaja tiče, otišla sam opušteno, nikad laganija nisam bila. Nisam imala frku ni strah, iako nije naivno, kad znaš da će da ti iseku stomak, carski rez je u pitanju, nije prijatno. Imala sam visokorizičnu trudnoću sve vreme, treći stepen. Ne smeš da sediš, da ležiš, okreneš se na stranu, voziš. Ne smeš da dišeš, bukvalno - izjavila je Tara, i do detalja opisala šta su joj govorili ljudi u blizini, dok je ona bila opuštena:

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Tara Simov

- Od devet meseci na pet dana bila sam hospitalizovana, kao i za moj rođendan, otvorila sam svih pet prsta. Rekli su mi da ću pre vremena da se porodim, ja sam rekla ne. Govorili su mi: "Ženo, bre, otvorena si", a ja sam im odgovarala: "Ma zatvoriću se ja za dva sata, opustite se vi. Ja verujem u Boga, nema šanse da ću se pre vremena poroditi". Tako je i bilo.

Još uvek nije stala na ludi kamen

Uprkos turbulencijama, Simova smatra da je njen partner Danilo ljubav njenog života.

-  Sa Danilom sam u vezi godinu i sedam meseci. To je prava, iskrena ljubav. Ne mislim da prvi put iskreno volim, ali prvi je put da ovako volim, ne znam kako to da opišem. On je prva osoba, zbog koje bi ja ubila bez razmišljanja. Rodila sam mu dete. Ne postoji osoba niti osećaj na ovom svetu koji može da se poredi sa onim što osećam prema Danilu - kaže Tara, koja se i dalje nije udala za Raičevića.

Printscreen/Youtube/HYPE TV
Tara Simov

- On je moj nevenčani suprug, neka klekne više da ga zovemo venčanim (smeh). Mi smo bili kratko zajedno na početku, kada sam ja zatrudnela. Tri, četiri meseca zajedno, pa trudnoća, i ti još treba da organizuješ svadbu, čoveče! Nismo mogli da se opasuljimo, šta se ovo dešava, bili smo i srećni i zbunjeni - opisala je Simova, te rekla i kako nisu planirali dete.

ATAImages/ Antonio Ahel
Tara Simov i Danilo Raičević

 

- Nikad abortus nije dolazio u obzir ni sa moje ni sa Danilove strane. Bili smo šokirani svime što nam se dešava, i svadba i prosidba pali su u drugi plan. Beba nije planirana, ali je iz ljubavi. Nismo uopšte pazili, kao da smo namerno želeli da pravimo dete - izjavila je Tara u emisiji Pretres.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike