Tara o pomirenju sa Danilom, sinu Nikolaju, pa planovima za budućnost: Daj Bože da imam petoro dece!

13.08.2023

17:35

0

Autor: M. G.

Bivša zadrugarka o rijalitiju više i ne razmišlja - porodica joj je broj jedan

Tara o pomirenju sa Danilom, sinu Nikolaju, pa planovima za budućnost: Daj Bože da imam petoro dece!
Tara Simov - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nekadašnja zadrugarka Tara Simov i njen izabranik Danilo Raičević samo što su krstili naslednika Nikolaja, a ona već mašta i o mnogo većoj porodici. Pošto su se pomirili, očito, cvetaju joj ruže.

Na slavlju povodom krštenja, inače, bili su još i najbliži članovima porodica, te kumovi, ali ponosna majka nije propustila da za jedne domaće medije istakne kako je spremna da se u ovoj ulozi ostvari i još pet puta.

- Što se tiče deteta, kao da mi je peto. Sve po difoltu... Da sam znala da ću ovako, ne bih uopšte sebe sekirala celu trudnoću. Stalno sam razmišljala kako ću i šta ću, kad ono mrvica mala, kao da smo stvoreni jedno za drugo - pohvalila se ona, pa se zatim osvrnula na svoj odnos sa Danilom, te to kako je do njihovog pomirenja došlo.

- To su sad čarke, kažu svi da je to normalno u početku - prokomentarisala je kratko, pa naglasila kako je rijaliti šouovi više uopšte ne interesuju.

„Fokus mi je na detetu!"

Tara Simov, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Rijaliti me ne interesuje već dugo, a pogotovo sada kada imam ovo moje zlato. Ceo moj životni fokus je na njemu i daj Bože da imam petoro dece, da mi budu svi tu na okupu.

Nezvaničnu svekrvu, sa druge strane, baš voli i poštuje, a kada je čula i videla koliku je ona pažnju privukla izgledom u javnosti, kazala je:

- Slažemo se. Svekrva mi je Bog i batina što se tiče izgleda.

S porodicom izabranika generalno je u slozi, ali je beba svima broj jedan.

- U Nišu je super, volim što je malo manje glasno nego u Beogradu, ali opet mi nedostaje ta gungula. Obično kada sam u gunguli ja sam mirna, a kada je oko mene mirno ja ne znam šta ću, to je problem. Imam suviše slobodno vremena, na pretek. Danilova porodica je mnogo ažurna što se tiče bebe. Stalno nam sede u kući, hoće da vide bebu, da budu tu, da pomognu... Ipak, uglavnom i slobodno vreme provodim sa bebom - zaključila je Tara u razgovoru s jednim domaćim medijima.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike