Nenad Aleksić Ša proganjao Taru posle raskida: Simova pokazala prepisku i isprozivala ga, pa podržala Vanju! (FOTO)

18.12.2023

10:01

0

Njihova ljubav bila je više nego burna

Nenad Aleksić Ša proganjao Taru posle raskida: Simova pokazala prepisku i isprozivala ga, pa podržala Vanju! (FOTO)
Nenad Aleksić Ša, Tara Simov - Copyright A.A./ATAImages

Ljubavni život Nenada Aleksića Ša je pravi rijaliti program, a sada se u celu priču uključila i njegova bivša devojka Tara Simov.

Reper je tokom "Zadruge 4" prevario svoju tadašnju suprugu Ivanu sa Tarom, pa se ubrzo razveo. Odnos sa Simovom nastavljen je posle rijalitija, a razne turbulencije su dovele do raskida. 

A.A./ATAImages
Nenad Aleksić Ša, Tara Simov

 

Tara je sada rešila da pokaže poruke koje joj je reper slao posle raskida, i javno stala na stranu Vanje Ignjatović, Nenadove uskoro bivše žene.

Printscreen/Instagram/tarasimov
Tara Simov pokazala poruke Ša

 

- Mogla si samo da kažeš da imaš drugog, ružno si me otkačila i iskoristila priliku. Jako ružno, ali nema veze. Baš si me povredila, mnogo... Mnogo... Ceo svet menjaš za jedan parfem, bar ako imaš tog lika ne moraš javno da mi pucaš u dušu. Očekujem blok i ovde pošto si me svuda. Hvala ti na svemu - glasile su poruke koje je Tara objavila preko Insta storija, a onda je dodala komentar.

- "Bar ako imaš tog lika ne moraš javno da mi pucaš u dušu". Zabrani čovek tako svojoj platonskoj ljubavi da ima momka javno jer je on opsednut njome. A onda izjavi da ja njega treba da prebolim, zauzeta, ostvarena kao majka. Svakoj ženi na ovome svetu koja je žrtva psihičkog nasilja ću pružiti podršku i pomoć, a u slučaju Vanje Ignjatović se završilo smrtnim ishodom/prekidom trudnoće zbog psihičkog urnisanja i maltretiranja. Je l' mirno spavaš noću? - poručila je Tara bivšoj ljubavi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike