Majka Anite Stanojlović podržava njenu novu vezu: Matoru drmaju kompleksi, želi da je zgadi Anđelu

01.02.2024

22:55

0

Autor: M. J.

Zadovoljna je ćerkinim izborom

Majka Anite Stanojlović podržava njenu novu vezu: Matoru drmaju kompleksi, želi da je zgadi Anđelu
Anđelo Ranković, Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Angelina Stanojlović, majka rijaliti učesnice Anite Stanojlović podržava njenu novu vezu sa Anđelom Rankovićem, te ističe da misli da joj je ćerka mnogo srećnija sa njim nego sa bivšom partnerkom Jovanom Tomić Matorom.

- Anita je mnogo srećnija i ispunjenija u ovom odnosu, mirnija je, njihov odnos ima čvrste i zdrave temelje, što ne možemo reći da je sa Matorom bilo tako, pa je samim tim i sav odnos totalno drugačiji. Anita je više puta istakla da ni sa Matorom nije glumila, ali jednostvno ovaj odnos sa Anđelom joj više prija i zbog sebe i zbog njihove veze želi da bude najbolja verzija sebe - navela je prvo Anitina mama.

ATAImages/M. M.
 

S druge strane, misli da njena bivša snaja ima problem sa sujetnim ponašanjem kada je reč o Aniti, te da na sve načine pokušava da joj uništi novu ljubav.

- Svako ko racionalno i razumno posmatra situaciju vidi da je Matora ljubomorna, sujetna i da je drmaju kompleksi zbog Anitine i Anđelove veze. Ne znam čemu to jer, pre Anđela, Matora je podnela zahtev za razvod - istakla je Angelina, pa dodala:

Printscreen/Youtube/Zadruga Official
 

- Matora sve vreme želi da Anitu zgadi Anđelu, ali joj to ne polazi za rukom, ima potrebu da je ponižava i omalovažava. Takođe, pokušavala je, i i dalje pokušava, da celu kuću okrene protiv Anite, najsrećnija bi bila da Anita sama sedi u ćosku i da je svi čoporativno napadaju - ističe Anitina majka za "Pink".

Podsetimo, Anita je u rijaliti ušla sa tadašnjom suprugom Matorom, koja je zatražila papire za razvod braka nakon što se saznalo da je njena supruga imala nešto više od prijateljstva sa izvesnom Mateom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike