"Miki Đuričić me je zavrnuo za pare!" Pojavili se šok navodi o bivšem zadrugaru - i dalje se kocka? (VIDEO)

24.01.2024

22:02

0

Spomenula je i njegovu ženu

"Miki Đuričić me je zavrnuo za pare!" Pojavili se šok navodi o bivšem zadrugaru - i dalje se kocka? (VIDEO)
Miki Đuričić - Copyright Printscree „Amidži šou", Pink TV

Miki Đuričić navodno je nastavio da se kocka i duguje pare izvesnoj Jeleni Maši koja se sada oglasila i iznela šok navode.

Žena je sve opisala na društvenoj mreži Tiktok, a komentari su se nagomilali.

- Koliko vredi Miki Đuričić? 26.000 dinara. Veliki Miki iz Kupinova! Kad bi vi znali šta sve ja znam o njemu... Ja imam jako, jako moćne prijatelje, koje neću imenovati. Gostovaću kod Jovane u jutarnjoj emisiji, pa ćemo tamo da vidimo kom opanci, kom obojci. Ja sam invalid, nastradala sam sa četiri godine. Ako je on rešio da zavrne invalida, a ima dvoje dece, pa nema veze... On se kocka, pozajmi pare i ne zna da ih vrati. Zna i da laže, to zna odlično, i da prosjači - navela je Jelena na Tiktoku, a tu nije stala.

 

 

- Imam sve skrinšotove, čuvam za emisiju kod Jovane Jeremić. Prodade se Miki za 26.000! Imam čak i slike njegove, sve ću to transparentno pokazati, a da l' će me tužiti, pa kako će, kad nema ni 26.000 da vrati. U Inđiji je sad, tamo živi... Da plati čovek nekog da pretuče, pa neće niko da tuče nekoga za 26.000. Bog sve gleda! Imaš dvoje dece, ja nemam ništa, izgubila mamu, izgubila tatu... On se tek oženio, izgleda da će se brzo i razvesti, kad žena sazna sve - zaključila je ona.

Printscreen „Elita - Nominacije"
Miki Đuričić

 

Podsetimo, Miki je priznao da ima problema sa kockom. U jendom periodu života radio je čak tri posla i imao mesečne prihode od 3.000 evra, a onda je sve otišlo nizbrdo.

- Na sva tri posla sam dao otkaz, vratio se kući i posle mesec dana nisam imao ni za cigare. Sve sam potrošio! Život u Beogradu je skup, a ja sam svuda čašćavao ljude. Kupio sam svim fudbalerima u Kupinovu nove kopačke! Imao sam i neke poslovne promašaje. Novac mi nikada nije bio bitan. Bio sam željan svega, da vidim, putujem. Pasoš sam prvi put izvadio sa 29 godina, a prvo putovanje mi je bilo u Argentinu.

ATAImages/Antonio Ahel
Miki Đuričić

 

- Naravno, i kocka je odnela svoj deo! Prokockao sam 200.000 evra. Nisam kockao da bih zaradio pare, već sam voleo adrenalin. Toliko sam zaglibio da sam potražio stručnu pomoć. Moj prijatelj glumac rekao mi je da su mu terapije pomogle. Psihoterapeut mi nije rekao ništa što već nisam znao, ali sam tokom razgovora s nekim pametnijim od sebe rekao sebi da sam glup. Više ne igram ni tiket za kladionicu za sto dinara, prošlo me je to - izjavio je Đuričić za medije 2022. godine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike