Zbog Aneli Ahmić cela „Elita" priča o Alenu, a evo šta on kaže na to: Oglasio se posle sinoćnog haosa!

16.01.2024

17:40

0

Autor: M. G.

Zadrugarka ga je prvi put spomenula u razgovoru s majkom Jasnom, pred sam kraj 2023. godine...

Zbog Aneli Ahmić cela „Elita" priča o Alenu, a evo šta on kaže na to: Oglasio se posle sinoćnog haosa!
Aneli Ahmić - Copyright Printscreen „Zadruga Official"

Zadrugarka Aneli Ahmić i njena majka Jasna prvi put su spomenule izvesnog Alena tokom razgovora 31. decembra, za vreme novogodišnjih poseta. Otad, on je jedna od glavnih tema u „Eliti", kako je vremenom postao i „razlog broj jedan" razdora između nje i Marka Janjuševiča Janjuša.

Noćas, kada su se nekadašnji partneri Aneli i Janjuš suočili, sve je pucalo i zbog njega u rijaliti kući u Šimanovcima. Međutim, pošto je bio kontaktiran akonto čitave drame, Alen nije imao ni najmanju želju da se u istu upliće na bilo koji način.

- Nemam nikakav komentar, nemam šta da komentarišem - bila je njegova reakcija za „Pink.rs" i izričit je u tome da se po ovom pitanju neće oglašavati.

Podsetimo, Aneli je noćas ispričala kako se oni već izvesno vreme poznaju i da je svojevremeno bilo simpatija među njima, ali ništa više od toga.

- Alen je osoba koju poznajem godinama, pre Asmina smo se simpatisali, nikada ništa nismo imali, zaklela sam se u svoje dete - kazala je ona, a isto je bilo potvrđeno prepiskama iz njenog telefona.

Nešto kasnije, Ahmićeva je pred Markom Đedovićem otvorila dušu pa istakla:

„Uvek sam govorila kako bih takvog pored sebe..."

Aneli Ahmić, Printscreen „Zadruga Official"
 

- Simpatisala sam ga... On je najbolji prijatelj od mog prvog rođaka, jako je kulturan, niti pije, niti išta. Mi smo familijarno dobri. I on i rođak imaju mnogo, mnogo para, oni su tu za celu moju porodicu, kada je bio pokop tate, kao da nam je porodica. Uvek sam govorila da bih htela takvog čoveka pored sebe, kada sam videla te kvalitete. Kada je meni sada ovo Asmin napravio, ja sam dolazila kod rođaka u kancelariju, jer su i oni bili dobri sa Asminom; ja sam i pričala sa njima o tome. Pokušala sam, mamu da ispita na sve načine, ja sam i zaboravila da sam to rekla za Alena, mislila sam da je on doveo... Ona je meni kroz priču rekla da je doveo taj prijatelj, pa sam je pokušavala pitati: „Šta Alen?". Imao je tu ženu, šta znam, ne znam. Nije nešto, šta ja znam - pričala je prethodne noći ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike