Marija Kulić srećna jer Miljana nije trudna: Nikad nisam želela da dobije dete sa Zolom!

11.01.2024

18:56

2

Autor: M. J.

Ne želi da razmišlja o tome šta je moglo da se desi

Marija Kulić srećna jer Miljana nije trudna: Nikad nisam želela da dobije dete sa Zolom!
Marija Kulić - Copyright Printscreen „Novo jutro"

Marija Kulić, majka kontroverzne rijaliti učesnice Miljane Kulić, priznala je da joj je drago što njena ćerka ipak nije trudna sa Lazarom Čolićem Zolom u šta je danima sumnjala. 

- Ja nisam htela da komentarišem ovu situaciju dok ne dođe dan kada ona treba da dobije ciklus. Ja nikad nisam želela da ona dobije dete sa Zolom. Znate i kada je ostajala trudna sa njim, da ja to nisam podržala. Nisu pokazali ni da se vole, njihov odnos je iz sezone u sezonu bio sve gori i gori. Da su pokazali nešto bolje, pa ajde i čovek da podrži. Oni su sve gori i gori i dete tako ne može da živi u svađama i raspravama - rekla je Marija.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Ne razmišlja o tome "šta bi bilo kad bi bilo".

- Ne želim da pričam o tome kada nije ostala trudna. Da jeste, razmislila bih zbog Miljane, šta bi bilo najbolje s obzirom na stanje u kakvom je ona. Znate da je emocionalno nestabilna i onda bih razmislila šta je najbolje za nju - rekla je Marija.

ATAImages/Antonio Ahel
 

S obzirom na to da su se Miljana i Zola ponovo posvađali, Kulićeva mu je ponovo zapretila ubistvom.

- Svi mi kad smo besni tako pričamo. Kažemo sve i svašta u ljutnji i besu. Ona se ne razlikuje od nas ostalih, i ja u besu pretim. Naravno da to neće uraditi i preti u ljutnji. Do sada je milion puta pretila, pa ništa nije uradila - rekla je Marija za Telegraf

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike