Ivana Krunić i Bane Čolak u odnosu na ovog pevača zakazuju svadbu: "Bez njega ništa!"

08.01.2024

21:05

0

Autor: M. J.

Sada uživaju u svom domu

Ivana Krunić i Bane Čolak u odnosu na ovog pevača zakazuju svadbu: "Bez njega ništa!"
Ivana Krunić i Bane Čolak - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ivana Krunić već nekoliko godina je u skladnoj vezi sa Banetom Čolakom, pa su čak i zakazali svadbu, a onda odlučili da je odlože zbog velikih finansijskih troškova koje je iziskivalo preseljenje.

- Imali smo velika ulaganja, prvo u sam stan, pa u renoviranje, nameštaj, kuhinju, sobe... Svi znate koliko tu novca ode. Kad smo shvatili koliko smo se finansijski, ali i energetski potrošili, rešili smo da iskuliramo i još malo zaradimo. Nismo želeli da idemo posle svadbe u iznajmljen stan, veći mi je gušt da odemo u naše, gde znam da ćemo provesti ceo život - rekla je Ivana.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Već uveliko pregovaraju o novom datumu, a Ivana se posebno raduje što će okupiti i omiljene kolege.

- Imamo par solucija, ali smo više zakazali ljude koji će biti na toj svadbi. Što se tiče pevača, prvi koji nam je potvrdio je Bađi, bez njega ništa, u odnosu na njega se kroje termini. Imamo još par želja, ali ne bih da otkrivam, videćemo da li će ti pevači biti slobodni tada. Svakako ću se i ja u jednom trenutku latiti mikrofona, bez toga ne može da prođe slavlje - istakla je Krunićeva, koja je danas sve iznenadila objavom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike