Bivša zadrugarka od muža nasledila penziju! Posle rijalitija pokrenula i privatan biznis: Evo kako danas izgleda Dragana Stojančević! (FOTO)

02.01.2024

11:40

0

Autor: M. G.

Afere koje je imala u okviru šoua, kao i njena burna prošlost, često su bile tema razgovora

Bivša zadrugarka od muža nasledila penziju! Posle rijalitija pokrenula i privatan biznis: Evo kako danas izgleda Dragana Stojančević! (FOTO)
Dragana Stojančević - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragana Stojančević se javnosti predstavila u „Zadruzi 3". Iz Smedereva je i njena burna prošlost mnogima je onda bila intrigantna. Za vreme borvaka u kući u Šimanovcima imala je i nekoliko afera (s Banetom Čolakom, Bojanom Đukićem), kojima je redovno ispunjavala novinske stupce.

Međutim, po izlasku napolje se prilično povukla - nije baš poznato čime se bavi, osim da je u pitanju privatni biznis koji je pokrenula. Malo pre nego što se priključila rijaliti ekipi, inače, mediji su pisali kako je ona navodno bila u braku sa starijim muškarcem od kog je nasledila penziju kad je on preminuo.

 

 

- Dragana je bila u braku sa vremešnim gospodinom koji je bio inostrani penzioner. Ubrzo je umro, pa je tako ona nasledila njegovu deviznu penziju - kazao je bio izvor, da bi ona ubrzo potvrdila kako jeste penzionerka, te da joj novca ne manjka.

„Pobeda mi nije potrebna!"

 

 

- Sve što mogu da vam kažem jeste da imam penziju i da sam zaradila dovoljno novca da mi ni pobeda u rijalitiju nije potrebna. Sad ulazim, a vi ćete već iskopati kako i na koji način sam sebi obezbedila penziju - objasnila je bila svojevremeno za „Alo", pa je čak i u opisu svog profila na Instagramu napisala da je u penziji.

U međuvremenu je dosta promenila svoj fizički izgled, najpre frizuru, zbog čega je mnogima bilo teško da je prepoznaju „na prvu".

 

 

U rodnom Smederevu ima butik ženske garderobe i na otvaranje je pozvala bivše cimere iz rijalitija, ali nije poznato da li se time još uvek i bavi.  

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike