Marija Kulić tužila Bebicu: Pozajmila mu je veliki novac, hoće sve nazad!

30.12.2023

10:32

0

Presavila je tabak i više nikome ne prašta

Marija Kulić tužila Bebicu: Pozajmila mu je veliki novac, hoće sve nazad!
Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica - Copyright Antonio Ahel/ATA Images/Pexels

Marija Kulić otkrila je da je podnela tužbu protiv Nenada Macanovića Bebice, bivšeg dečka njene ćerke Miljane Kulić, jer joj nije vratio novac koji mu je pozajmila.

Kako je otkrila, u pitanju je suma od 10.000 evra, a o ovome je već i ranije pričala, te ispričala da su imali ugovor u kom se on obavezao da će vratiti novac u roku do mesec dana.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija i Miljana Kulić

- Na ruke sam ti dala 1.800 evra da platiš alimentaciju, jer si išao na suđenja i 10.000 evra za kupovinu autobusa, za šta si potpisao kod advokata i za šta si tužen, jer si rekao da ćeš vratiti u roku od mesec dana, a kada je istekao rok, rekao si da nećeš vratiti! - poručila je Marija.

Inače, ranije se pisalo da je Marija tužila Bebicu zbog njegovih izjava u rijalitiju, gde je rekao da se ona bavi crnom magijom. Navodno, tražila me pola miliona kao odštetu za duševne bolove. 

Pored Bebice, još jednom Miljaninog bivšeg je htela da tuži - Zolu.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Kulić, Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić

- Šaljite mi snimak kako ju je šutnuo, a imala je tromb u stomaku, da odmah advokat pusti tužbu! Veprina šutira, odlično. Svu dokumentaciju prilažem sudu, jer ona ima tromb u portnoj veni i svi znaju da su je jedva spasili i da i dan-danas pije lek za razređivanje krvi zbog tih trombova i pored portne, u ostale četiri vene, koje se ulivaju u glavnu, portnu. Ne dao mu Bog da ga vidim - poručila je Marija tada na društvenoj mreži Instagram.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike