Otac Nenada Aleksića o reperovim ženama: Mislim da joj je smetalo to što nije hteo stan da prepiše na nju!

24.12.2023

20:50

0

Autor: M. G.

Samo je sa jednom uvek bio u dobrim odnosima

Otac Nenada Aleksića o reperovim ženama: Mislim da joj je smetalo to što nije hteo stan da prepiše na nju!
Zoran Aleksić - Copyright Printscreen „Premijera - Vikend specijal"

Zoran Aleksić, otac repera Nenada Aleksića Ša i, trenutno, zadrugara, progovoio je gostujući u jednoj emisiji o Mioni Jovanović, kojom je njegov naslednik postao očaran u rijalitiju, ali i njegovoj još uvek zakonitoj supruzi Vanji, te bivšoj Ivani. 

- Zbog gluposti se oni svađaju (Miona i Nenad), to je temperament u pitanju. Možda Nenad očekuje više, možda je ona takva da neće da popusti... Ali okej, gledam neke trenutke da mi je drago - počeo je on u „Premijeri - Vikend specijalu", pa nastavio:

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša, Printscreen/Youtube/Zadruga Official
 

- Nenad je pre ulaska u rijaliti podneo papire za razvod i došlo je do toga da je ona (Vanja) spakovala stvari i otišla. To se desilo kad je on prodao stan i prešao u drugi, da ga oprema. Nenadu je najveći san da postane otac. Ne znam šta je među njima bilo pre, misim da joj je smetalo što on nije hteo stan da prepiše na njeno ime. 

Vanja Ignjatović i Nenad Aleksić Ša, Printscreen/Instagram/nenadaleksicsha
 

Onda, otvorio je dušu pa ispričao koliko je njega zabolelo pojedino što je s njene strane o Ša bilo izrečeno. 

Zoran Aleksić, Printscreen „Premijera - Vikend specijal"
 

- Zabolelo me što je ona pirčala da on nema para, ime... Sigurno je da su prenaglili kad su ušli u brak. Ona govori da je Nenad psihopata, a njeno dete je pazio bolje nego otac. On možda burnije reaguje, ali on nije nasilnik. Neka te njegove bivše vide kako su one radile i kakve su one bile - kazao je Zoran, pa pohvalio naslednikovu prvu suprugu, Ivanu. 

Ivana i Nenad Aleksić Ša, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ivana i ja smo uvek imali korektan odnos. Pročitao sam tu njenu izjavu, ona je jedina koja nikad nije koristila te izraze „psihopata" i slično... Ona je samo rekla da to nije onaj Nenad s kojim je ona živela. Ništa ružno nije imala da kaže o Nenadu i tom braku - zaključio je u pomenutoj emisiji. 

(Pink)

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike