Ocu Maje Marinković zapalili auto, sad doživeo nešto zbog čega se još više uplašio: Mislim da mi je ovo poslednja opomena!

22.12.2023

14:37

0

On je ceo slučaj prijavio policiji

Ocu Maje Marinković zapalili auto, sad doživeo nešto zbog čega se još više uplašio: Mislim da mi je ovo poslednja opomena!
Taki Marinković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dok je Maja Marinković u rijalitiju, njen otac Taki prolazi kroz pravu dramu. Njemu je početkom ovog meseca, kako on tvrdi, neko zapalio automobil. a sada je navodno dobio novu "opomenu".

Kako Taki tvrdi, neko pokušava da mu "radi o glavi", a posle traumatičnog događaja, sada su mu sa novog automobila skinuli tablice, što je on odmah prijavio policiji.

ATAImages/ Antonio Ahel
Taki Marinković

- Ja sam bio sinoć kod Milice Kemez na proslavi rođendana i bilo je sve super, došao sam oko pet kući. Kiša je pljuštala i ja se parkirao tu blizu stana, a pre 10 dana sam kupio novi automobil. Jutros oko 10 sati sam izašao da prošetam psa i vidim da mi je neko počupao zadnju tablicu. Videli su da je moj auto i neka stoka iščupala - priča Taki i nastavlja:

- Neka bitanga se okomila na mene i ne znam šta da radim više. Odmah sam zvao policiju i prijavio, mislim da mi je ovo poslednja opomena. Ja svaki dan imam štete od nekih budala. Ja svaki dan strahujem za svoj život, ali više ne znaš od koga ni da strahuješ niti bilo šta. Taj da ima m*da došao bi i u lice bi mi rekao šta i kako. Ja nikog ne ugrožavam, ja neću da se menjam pa makar mi svaki dan palili auto - rekao je Taki.

Antonio Ahel/ATAImages
Taki Marinković

Podsetimo, Taki je pre paljenja automobila ispričao i da ga je neko opljačkao, te da ni sam ne zna šta ga je sve snašlo.

(Informer)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike