Prvi učesnici „Elite”: Žena milionera koji je verio Staniju, bivši ljubavnici i čovek kojeg prati prokletsvo

02.09.2023

23:10

0

Autor: B. D.

Svako od njih ima posebnu životnu priču

Prvi učesnici „Elite”: Žena milionera koji je verio Staniju, bivši ljubavnici i čovek kojeg prati prokletsvo
Milena Kačavenda, Marko Đedović, Miljana Kulić, Ameli Ahmić - Copyright Printscreen/Pink

Aneli Ahmić je prva učesnica „Elite”, nju je muž prevario sa Stanijom Dobrojević i upravo je on milioner za kojom je starleta odlepila. 

Printscreen Youtube/Tv Pink
Ameli Ahmić

Posle nje voditeljka Dušica Jakovljević je najavila drugog učesnika - u pitanju je Miroslav Mileusnić Mika, koji ulazi kao slobodan momak, a ima brak i dete. 

Ime trećeg učesnika je Marko Đedović. On je poznati voditelj, ali i rijaliti igrač, spreman je da raskrinka sve učesnike „Elite”, ali i estradu. Svoje tajne i dokaze je predao Dejanu Dragojeviću, a blagovremeno će ih obelodaniti. 

Printcreen/ PINK
Marko Đedović

Dušica je najavila kao četvrtu učesnicu Mionu Jovanović, koja je inače „Zvezda Granda”, a svrha njenog učešća je da postane poznatija u svetu muzike i predstavi se u boljem svetlu nego prethodnih godina.

Peti učesnik je Bogdan Ilić, koji je napisao pesmu o Ivani Šopić, a u „Elitu” ulazi da nađe devojku, a njegov tip su - Stanija Dobrojević i Anja Todorović.

Kao šesta učesnica večeras ulazi Milena Kačevenda, poznatija kao kuma nacionale. Ona je bivša drugarica Ane Ćurčić i odmah po ulasku u studio je sela pored Marka Đedovića.

 

Nakon nje u studio je ušla Miljana Kulić, a za njom i Nenad Macanović Bebica. Nekadašnji ljubavnici, a danas ozbiljni neprijatelji. 

U Elitu ulazi i ljubavni par Snežana Jovičić i Darijan Radumirović. Njih dvoje su vereni, a novi učesnik kaže da ga bije maler sa ženama. 

- Oženio sam se za papire. Imam prokletstvo sa ljubomornim ženama. Dve su pokušale da me ubiju. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike