Matoroj nije dobro: Anđelo i Anita su sada sami, čeka se trenutak da padne i prvi poljubac (VIDEO)

19.12.2023

12:51

0

Svi misle da će se to desiti u nekom trenutku ove nedelje

Matoroj nije dobro: Anđelo i Anita su sada sami, čeka se trenutak da padne i prvi poljubac (VIDEO)
Anita Stanojlović i Anđelo Ranković - Copyright Printscreen Youtube/ Zadruga Official

Anđelo Ranković je napravio pometnju ulaskom u "Elitu", a čini se i da je dokrajčio odnos između Anđele Stanojlović i Jovane Tomić Matore, koji je već bio na tankom ledu. 

Protekle večeri održan je tradicionalni izbor potrčka, a kako je ovonedeljni vođa Marko Đedović, on je odlučio da u izolaciju idu upravo Anita i Anđelo

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Anđelo i Anita

- Neću ja previše da filozofiram. Sumanuto je da bilo šta da pričam, oni su sami i seli jedno pored drugog, a van svake pameti bi bilo da stavim nekoga drugog. Ovonedeljni potrčci su bivša kuma Anita i bivši najbolji drug Anđelo. Oni se sviđaju jedno drugom, a Matora mora što više toga da vidi i brže će joj proći - rekao je Đedović.

- Ja sam i očekivala donekle, a iskreno Marija mi je čak i rekla, ali znam da Jovana ne može da utiče na to. Dešavaće se isto kao što se dešava i ovde. Ne mogu da kažem da sam zaljubljena ali da mi se sviđa, sviđa mi se - dodala je Anita, a Anđelo se nadovezao:

Printscreen Youtube/ Zadruga Official
Jovana Tomić Matora

- Očekivano i tradicionalno, ali uvek me je Mića stavljao, sada me ja Marko stavio. Očekivano sve. Uvek je zanimljivo kada je neko zaljubljen u tebe, a ja ću nju tek da savetujem, ali tek sam ušao. Svašta se izdešavalo i ima vremena za sve.

Matora je priznala da se slaže sa tim da njih dvoje budu u izolaciji.

- Anita je zaljubljena u Anđela, i nije iskrena, to je to sa njene strane, a ja sam bila za to da budu u izolaciji - rekla je Matora vidno slomljena i uznemirena.

Marko je na kraju izabrao Matoru za omiljenu osobu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike