"Zamisli koji je to monstrum"! Đedović otkrio šta mu je Miljana pričala o Mariji: Ona se žali i kuka na majku

08.11.2023

09:47

0

Na sve načine pokušava da raskrinka njihov odnos

"Zamisli koji je to monstrum"! Đedović otkrio šta mu je Miljana pričala o Mariji: Ona se žali i kuka na majku
Marija i Miljana Kulić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miljana Kulić je godinama deo rijaliti programa, a već neko vreme i njena majka Marija je uključena u sve. Marko Đedović, koji sa poznatom majkom i ćerkom ima promenljiv odnos, otkrio je šta je saznao o njima.

On je, naime, Lazaru Čoliću Zoli ispričao šta mu je rekla Miljana o odnosu sa njenom majkom.

- To je ona, ne laže. Ja joj kažem da ne verujem šta se dešava. Ona priča sad kad je bila bolesna da je Marija po ceo dan pričala sa Anom Ćurčić. Ja sam joj rekao da je njena mama dobro poznaje i navede je da se posvađa sa 50 ljudi ovde. Majka valjda treba da više brine o njoj nego ja - rekao je on, pa nastavio:

ATAImages/Antonio Ahel
Miljana Kulić

- Samo nemoj ovo da koristiš u razgovoru sa njom jer će prestati da mi priča istinu. Zamisli ti koji je to monstrum. Ona se i privatno žali i kuka na majku. Plakala je, bolesna, ima temperaturu. Pita me što je Bebica onako postupio, pa njega je Marija prva pljuvala.

Miljana je, inače, nedavno rekla Đedoviću i da je pričala sa članovima produkcije "Zadruge" te da želi da nađu zajednički način kako bi ona napustila ovu sezonu.

- Ako mogu nekako, to sam spomenula i juče pošto su me izveli. Lično sam se obratila producentu, producentkinji, nebitno. Nekako da obećam da napravimo nešto. Da se vidimo u sledećoj sezoni, lupam, od prvog dana, samo iz ove da odem - napomenula je Miljana.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Kulić

- Ne mogu više, niko mi ne smeta. Ja mogu da ih komentarišem do beskonačnosti, imam snage volu rep da iščupam. Samo jednostavno ne mogu, jednostavno nešto drugo je u pitanju - rekla je ona, ali je opet ostala nedorečena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike