Milan Milošević se vraća na Pink: Đedović će mi se obradovati, zna da sam najbolji

12.11.2023

20:42

0

Autor: M. J.

Njegova majka je najsrećnija

Milan Milošević se vraća na Pink: Đedović će mi se obradovati, zna da sam najbolji
Milan Milošević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Početkom ove godine, Milan Milošević je iznenadio odlukom da se povuče sa Pinka, a sada se ponovo vraća na istu televiziju.

On će ponovo raditi na projektima u sklopu rijalitija "Elita".

- Osećam se kao da nikad nisam ni išao. Mislim da će unutra biti različitih reakcija, želim da povratim autoritet koji je neophodan. Ja sam radio pet sezona. Priželjkivao sam, kad sam prvi put seo za crni sto, ja sam mislio da sanjam. Ostvario sam svoj san - kaže Milan i dodaje:

ATAImages/M. M.
 

- Majka mi je rekla kad sam se vratio na Pink: ''Sada mogu sine na miru da umrem!''. Ona mnogo voli da gleda Zadrugu i baš sam joj falio tamo - rekao je Milan u emisiji "Premijera - vikend specijal".

Kako je godinama u rijaliti vodama, imao je prilike da se sa mnogim učesnicima zbliži, a sada je dao i svoj sud o tome ko je od njih najviše profitirao. 

- Mislim da su najviše potencijala iskoristili učesnici prve sezone Zadruge. Tu su Teodora Džehverović, Kija, Sloba, Đedović, Luna Đogani... Nisam u konfliktu s Đedovićem, došli smo iz iste medijske kuće, mislim da će se on obradovati kad me vidi, jer znam da on misli da sam ja najbolji - rekao je Milošević.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike