Ulaže novac od pobede u "Zadruzi": Dejan Dragojević otkrio da pokreće dva nova biznisa!

04.11.2023

16:44

0

Rijaliti zvezda ne staje, hoće da uveća svoje bogatstvo

Ulaže novac od pobede u "Zadruzi": Dejan Dragojević otkrio da pokreće dva nova biznisa!
Dejan Dragojević - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dejan Dragojević je pobednik "Zadruge 5", a kako je tada osvojio pozamašnu sumu novca, rešio je da, posle svega, to pametno i uloži. 

Osim što se pomirio sa porodicom, okrenuo sportskom životu i napravio uspeh kao jutjuber, Dejan je sada, sa svojom devojkom Jovanom, otkrio na čemu radi.

- Treba da se pokrene perionica sa Davidom. Takođe, planiram jedan posao sa hranom. Ne znam da li da vam otkrivam ili ne? - započeo je Dejan.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dejan Dragojević

- Bolje nemoj da pričaš. Znaš kako se u našem narodu kaže, nešto ispričaš i onda ništa ne uradiš po tom pitanju jer ti krene po zlu - upozorila ga je Jovana.

- Pokrećem biznis sa hranom, ali ne želim da to bude klasičan restoran. Želim da zasnujem biznis na zdravoj hrani. Ali ne integralne grisine i takve stvari jer nismo konji. Naravno ne treba sve da bude puno zdravo, već bi trebalo sve prošarati - rekao je Dejan.

Dejan je u svom snimku progovorio i planovima od kojih je odustao. Naime, on je u jednom trenutku planirao da kupi stan, ali se predomislio.

Jutjub/Dejan Dragojević
Dejan Dragojević

- Razmišljali smo o stanu, ali ja ne volim da živim u stanu. Zašto bih živeo u stanu kada imam kuću? A opet kada bismo kupili danas stan... dobar stan ne može da se uzme ispod 150.000 evra. Naravno ne može i jare i pare. Poenta je da su cene kvadrata skočile. A s obzirom na to da treba da obnovimo krov, verovatno ćemo da ga rušimo i da podignemo novi sprat. Sada čekamo statičara da proveri temelje da li oni to mogu da izdrže - otkrio je Dejan.

Njegova devojka Jovana je, takođe, otkrila da ima poslovne planove. Ona je, naime, radila kod Adama Adaktara, ali je dala otkaz, te upisala kurs za oblikovanje obrva. Pored toga što je šminkerka, ovaj potez će joj sigurno doneti još više posla.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike